NOVA LJUBAV

Deset godina mlađi od nje: Jelena Rozga je s njim u vezi, planiraju zajednički život

Jelena Rozga. Instagram

Avaz.ba

7.6.2019

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga o ljubavi nerado govori, ali je isticala da bi voljela naći srodnu dušu s kojom će provesti ostatak života.

Ovog puta su joj se želje ostvarile, jer, kako tvrdi izvor, Jelena je uplovila u vezu s dečkom koji je 10 godina mlađi od nje, i to samo nekoliko mjeseci od raskida sa Stjepanom.

- Jelena je poslije raskida sa Stjepanom jako patila i nije mogla ni zamisliti da će joj se tako brzo desiti nova ljubav, uz koju će potpuno zaboraviti na loše iskustvo. Novog dečka upoznala je preko zajedničkih prijatelja na jednom beogradskom događaju malo poslije burnog raskida, dopali su se jedno drugom od prvog trenutka i bilo je jasno da će kad-tad završiti zajedno - kaže izvor "Alo".


Pjevačicu su dugo vremena prijatelji uvjeravali da krene dalje i da traži novu ljubav.

- Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, nekoliko prvih mjeseci veze rjeđe su se viđali, ali kada god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živio i radio u više evropskih gradova i tek skoro se vratio u Srbiju. Jelena je išla kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspjeli opstati. Deset godina razlike im ne prvi nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Poslije Stjepana, koji je prema njoj bio jako loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost - priča izvor za "Alo".

Razlog zbog čega je krila vezu je Jelenin strah.

- Jelena ne želi izgubiti privatnost i sreću koju ima pored tog dečka. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cijenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vrijeme neće biti spremna javno istupiti i kazati da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajednički život i pitanje je dana kada će morati objelodaniti vezu. Do tada neka se vole i uživaju. Zadovoljstvo ju je gledati tako sretnu i nasmijanu - zaključuje izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.