PRVJENAC

Jala Brat napisao pjesmu za mladog Harisa Džananovića

Ovom pjesmom se predstavljam i bit će objavljena na kanalu "Imperia", koji broji više od milion pretplatnika, govori Džananović

Piše: Nerma AJNADŽIĆ

10.6.2019

Haris Džananović, 24-godišnji Sarajlija, jučer je publici predstavio svoju prvu pjesmu "Pet minuta". Tekst je radio ni manje ni više nego jedan od najpopularnijih muzičara iz BiH, ali i regiona Jasmin Fazlić, alijas Jala Brat.

Za Avaz.ba ovaj mladi pjevač kaže kako je numera snimljena u studiju Jale Brata i Bube Corellija "Imperia" te da će to sigurno doprinijeti njenoj slušanosti.

- Ovom pjesmom se predstavljam i bit će objavljena na kanalu "Imperia", koji broji više od milion pretplatnika - govori Džananović.

Spot je radio Arnej Misirlić u kojem su, kroz metaforu, prikazane velike živote promjene, a glavna poruka jeste da ljubav uvijek pobjeđuje.

Džananović je učestvovao u muzičkim takmičenjima u našoj državi, ali i regionu, posljednjih nekoliko godina, koliko se i bavi muzikom. Smatra da mu je to dobra odskočna daska te da će "Pet minuta" sigurno pronaći svoj put do slušalaca.

Jala Brat i Džananović: Uspješna saranja. Facebook

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.