JET SET Pjevačica se maksimalno posvetila kćerki

Poslije duge pauze: Ana Nikolić ovako izgleda nakon izgubljenih 15 kilograma

Blic.rs
09.06.2019 16:14

Ana Nikolić

Foto: Arhiv

Popularna pjevačica Ana Nikolić se nakon tri godine vraća muzici, a za sve ove godine potrudila se da se maksimalno posveti kćerki Tari.

- Osjećam se kao na početku karijere, ali se veoma radujem povratku u muzičke vode - kazala je Ana.

- Sada liježem u 10 uvečer... Ma, trudnoća mi se dogodila u pravom trenutku. Ja sam mama, sve što radi svaka mama, to radim i ja. Uopće nisam moderna mama, mama sam kao što je moja majka, a rekla sam da to neću biti. Imamo svoj ritam i zbog toga je Tara sretno i zadovoljno dijete. Zna se kada je doručak, kada šetamo, spavanje... To su rituali. Uvijek ja uspavljujem, uz sve dadilje ovog svijeta - rekla je Ana u emisiji "Premijera vikend specijal".

Prokomentirala je i brak s poznatim reperom Rastom.

- Prošla sam kroz jedan jako ružan i težak period u svom životu. Ovo je bio brak iz velike ljubavi i ljubavi nikad nije manjkalo. Znaju sve žene koje su prošle kroz razvod. Jako sam teško podnijela i trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim i krenem dalje sa svojim životom - rekla je Ana.

Pjevačica je kazala kako je razvod za nju bio izuzetno stresan.

- Najteža mi je bila činjenica da sam se jednom u životu udala iz ljubavi i to nije uspjelo. Ali, preživjela sam. Nemam luksuza biti u nekoj dugoj depresiji. Razvod jeste izuzetno stresan. Pogotovu kada iz ljubavi imaš dijete. Ali sve se preživi. Uvijek je bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno. To je bio najbolji potez u tom životu - istakla je Ana.

Ona je istakla da naporno trenira, a nedavno se pisalo i da je smršavila. Ona je to potvrdila i rekla da je izgubila oko 15 kilograma. 

  • Ana Nikolić
    Ana Nikolić Foto: (Screenshot)

Komentari

NA VRH