LJEPOTICE

Atraktivna plavuša otkrila ko je s njom flertovao nakon što je prekinula finale Lige prvaka

Stručnjaci procjenjuju da joj je njena jurnjava travnjakom na račun donijela više od četiri miliona eura

E. Š. / Avaz.ba

10.6.2019

Kinsi Volanski - Avaz
Kinsi Volanski - Avaz
Kinsi Volanski - Avaz
Kinsi Volanski - Avaz
Kinsi Volanski - Avaz
+2

Kinsi Volanski (Kinsey Wolanski, 22), koja se proslavila tako što je 1. juna u Madridu prekinula utakmicu Lige prvaka između Liverpula i Totenhema, obećala je da ćemo je u golišavim izdanjima gledati i ubuduće.

Volanski nije precizirala gdje se i kada namjerava ponovo pojaviti, ali je naglasila da je njen motiv novac i da ga želi toliko zaraditi da se može penzionisati do 30. rođendana.

Stručnjaci procjenjuju da joj je njena jurnjava travnjakom na račun donijela više od četiri miliona eura. Na Instagramu Kinsi je za desetak dana stekla čak dva i po miliona novih pratilaca.

- Da, nastavit ću to činiti da bi moj profil bio još popularniji - kazala je Kinsi u razgovoru za britanski tabloid "The Sun".

Kinsi je novinaru otkrila i da se našla na meti igrača Liverpula.

- Neću o imenima, ali dvojica igrača Redsa su mi poslala poruke u kojima je bilo flerta. Iskreno? Nisam imala pojma ko su ti momci dok im nisam pogledala profile. U svakom slučaju, odgovore nisu dočekali jer već imam momka - kazala je. 

Podsjetimo, njen dragi je Vitalij Zdoroveckij, mladić koji se proslavio na YouTubeu raznim podvalama, a koji danas vodi stranicu sadržaja za odraslu publiku. Upravo je on i nagovorio Volanski da utrči na travnjak u kupaćem kostimu na kojem je stajala reklama za spomenutu stranicu. Volanski je u pritvoru provela pet sati, a zbog toga kažnjena s 15 hiljada eura. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.