JET SET

Možda da ode kod sebe na seansu: Turčin koji je pretukao srbijansku manekenku je - psiholog

Đukić: Bili u vezi dvije godine

Avaz.ba

11.6.2019

Javnost u regionu zgrožena je brutalnim premlaćivanjem srbijanske manekenke Tanje Đukić (24), koju je unakazio njen momak, za kojeg se sada ispostavilo da je - psiholog.

Čagri Tortop je turski državljanin, rodom iz Izmira, a srbijanska manekenka ga je upoznala prije dvije godine, kada su stupili u emotivnu vezu. Iako to nije primjećivala, Čagri je od samog starta njihove veze pokazivao svoju nasilničku crtu, koja je ovog puta u potpunosti ispoljena kroz sedmosatno maltretiranje i brutalne batine. 

Tortop je, također, vođa projekta "Miss Exclusive of the World", takmičenja koje se održava u raznim zemljama, a za cilj ima izbor najljepših djevojaka sa svih krajeva svijeta. Osim toga, bavi se muzičkom produkcijom, a na profilima na društvenim mrežama rado objavljuje fotografije s poznatim turskim estradnim umjetnicima, kao i fotografije iz studija.

U Turskoj živi luksuznim životom, pa uglavnom objavljuje samo fotografije iz luksuznih automobila i skupih hotela, a potpuno je nevjerovatno da se radi o psihologu.

O tome koliko je njegov utjecaj jak u Turskoj govori i podatak koji je Tanja Đukić podijelila s reporterima "Blica" da je Turčin nakon prebijanja pozvan u policiju, ali da je odmah pušten. Uz to je, prema njenim riječima, dao izjavu koja se kosi s istinom.

- Dao je lažnu izjavu u policiji da sam se sama povrijedila i da sam histerična, što je van svake pameti. Prijeti mi preko zajedničkih prijatelja i poznanika da će mi uništiti porodicu. Strahujem jer znam da uopće nije naivna osoba - ispričala je preplašena manekenka.

Kako je počela tortura

Brutalna tortura kroz koju je manekenka prošla započeta je 2. juna uvečer, kada ju je dečko sačekao poslije jednog od snimanja. Turčin je imao izliv ljubomore, umislio je da Tanja flertuje s fotografom, zbog čega su počeli da se svađaju još u kolima.

Potom su stigli u stan, a on je navukao roletne i započeo sa zvjerstvima - strgao je odjeću s nje, počeo da je šutira i udara svuda po tijelu, raznim predmetima... Unakažena djevojka se u jednom trenutku navodno čak i onesvijestila, a on ju je odvukao u kupatilo i polio ledenom vodom.

Kada se osvijestila, rekao joj je: "Vidiš da si živa" i nastavio je s batinama sve dok je oko dva sata poslije ponoći, tako krvavu i modru, nije zaključao u sobu. Nesretna djevojka trpjela je jake bolove, a njena tortura nastavljena je ujutru.

Monstrum je ušao u sobu u kojoj je provela noć i prislonio joj nož pod grlo. Nekako ga je uvjerila da ga neće prijaviti, kao što ga ni do sada nije prijavljivala, da treba da zaborave na sve što je bilo prethodne noći i da nastave dalje jer se vole. Stavila je naočale, prekrila modrice i, kada je izašla iz stana, odmah je odjurila do prvog kafića odakle je pozvala policiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.