BEOGRAD Suđenje odloženo za 1. juli 2019. godine

Od pomirenja ništa: Jelena Karleuša u tišini, s dubokim dekolteom, ušla u Sud, Arkanova udovica nije došla na suđenje

E.I.
11.06.2019 12:29

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša i Arkanova udovica Svetlana Ceca Ražnatović  trebalo je da se danas sastanu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, na prvom ročištu nakon što je Jelena 8. maja tražila izuzeće sudije.

Prema riječima Jeleninog advokata, u čijoj pratnji je i došla, danas je trebao biti održan prvi pokušaj medijacije, odnosno pokušaj pomirenja dviju strana.

Prema pisanju srbijanskih medija, Jelena je na Sud stigla skrivajući lice ispod tamnih naočala i velikog crnog šešira, dok se Arkanova udovica na današnjem suđenju nije pojavila. 

Kako piše Telegraf.rs, suđenje je odloženo za 1. juli 2019. godine. 

Inače, na ročištu održanom 8. maja u Prvom osnovnom sudu u Beogradu Jelena Karleuša i njeni pravni zastupnici tražili su izuzeće sudije u predmetu s Ražnatović. Međutim, Sud je odbio zahtjev za izuzeće sudije. 

Sudski spor između Cece i Jelene započeo je udovicinom tužbom zbog Jeleninih izjava u jednom dnevnom listu da je Ražnatović naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande.

Jelena Karleuša na suđenje je došla u bluzi dubokog dekoltea i s velikim šeširom na glavi, šuteći i neodgovarajući na pitanja ušla je u Sud.

Komentari

NA VRH