INSTAGRAM Djevojku prati 137 miliona ljudi

Zvijezda društvenih mreža Kajli Džener izazvala kritike zbog novih objava

Njih dvije bile su u crvenoj odori s bijelim šeširima na glavi, inspirirane ugnjetavanim ženama iz romana Margaret Atvud

Avaz.ba
11.06.2019 14:23

Kajli Džener i Sofija Riči

Foto: Instagram

Iako  Kajli Džener (Kylie Jenner) svakom objavom na društvenim mrežama izazove na stotine hiljada pozitivnih reakcija, u ovom slučaju to se nije desilo.

Zvijezda društvenih mreža, koju samo na Instagramu prati 137 miliona ljudi, dobila je dosta kritika na račun svojih posljednjih objava, na kojima se s drugaricom Sofijom Riči (Richie) na rođendanu njihove zajedničke prijateljice pojavila prerušena u služavku. 

Njih dvije bile su u crvenoj odori s bijelim šeširima na glavi, inspirirane ugnjetavanim ženama iz romana Margaret Atvud (Margaret Atwood).

- Blagoslovljene bile, dame... Dobrodošli, dobrodošli. Znate da je priča o služavkama moj omiljeni šou ikada - napisala je Kajli.

Neki od komentara njenih pratilaca su: "Ovo je toliko pogrešno u svakom mogućem smislu. Slaviti ugnjetavanje žena je toliko bolesno i pokazuje koliko Kajli i njene drugarice zaslužuju ignoriranje. Očigledno ne razumiju svrhu romana ili TV serije. Ovo je sramotno".

Komentari

NA VRH