JET SET Nakon što je svoje tijelo zlostavljala mjesecima

Mislila da nije dovoljno mršava: Misica otkrila da je imala unutrašnje krvarenje i umalo umrla

Kristal Silva izabrana je 2016. godine za jednu od najljepših žena u Meksiku

Avaz.ba
12.06.2019 17:56

Kristal Silva

Foto: Instagram

Kristal Silva izabrana je 2016. godine za jednu od najljepših žena u Meksiku.

Prvi put progovorila je o teškoćama s kojima se borila kako bi skrenula pažnju djevojkama koje se bore s istim osjećanjima. 

Lijepa Kristal je jednoj meksičkoj televiziji ispričala kako je sugestivno činila da joj bude muka nakon svakog obroka kako bi manje jela i bila što mršavija. Nakon svakog obroka tjerala je sebe da povrati.

- Posmatrala sam sebe svakog dana u ogledalu i nikada nisam bila zadovoljna-  rekla je ona i dodala kako je već sa 12 godina počela brinuti o kilaži. 

Nakon što je svoje tijelo zlostavljala mjesecima, Kristal je završila u bolnici sa unutrašnjim krvarenjem zbog svog načina pražnjenja organizma. 

- Nisam držala zdravu dijetu niti sam vježbala. Bila sam premlada da bih znala kako na zdrav način mogu imati tijelo kakvo želim - kaže ona.

Dugo joj je trebalo da iskorijeni bulimiju, ali godinama nakon razvila je zdrave navike zahvaljujući kojima je danas zdrava. 

Kristal se i dalje bavi modelingom, hrani se zdravim obrocima i vježba, a svojom pričom željela je skrenuti pažnju svim djevojkama koje imaju poremećaj u ishrani da se odmah jave na liječenje.

Komentari

NA VRH