JET SET Novi par na estradi

Iako su se pokušali izvući nezapaženo: Milica Pavlović i mladi pjevač uhvaćeni zajedno u džipu

Sve su glasnije gradske priče da između Stefana Živojinovića i nje postoji nešto više od prijateljstva

Blic.rs
13.06.2019 08:19

Stefan Živojinović je atraktivnu pjevačicu Milicu Pavlović automobilom dovezao do jednog restorana na ručak. Sve su glasnije gradske priče da između mladog pjevača i nje postoji nešto više od prijateljstva.

Pjevačica se itekako sredila za ovaj popodnevni susret, a uz elegantnu odjevnu kombinaciju ponijela je i visoke štikle. Iako su se pokušali izvući nezapaženo, Stefana su prepoznali čim je izašao iz automobila, a potom i njegovu partnericu Milicu.

- Stefan se prema Milici postavio kao pravi džentlmen, u restoran su došli njegovim automobilom. Među njima su sijevale varnice, ali nisu razmjenjivali nježnosti. Osmjehivali su se jedno drugom, a onda su zastali na ulazu pa se nešto dogovarali i objašnjavali jedno drugom. U svakom slučaju, bili bi zaista lijep par, oboje su zgodni, mladi i uspješni, tako da, što da ne - otkrio je izvor blizak Blicu.rs.

Nakon skoro dva sata, Milica i Stefan su napustili lokal, pa su se zajedno odvezli u nepoznatom pravcu.

Inače, glasine da između popularnih pjevača postoji nešto više od prijateljstva potekle su nakon Milicinog nastupa, na kojem ga je u jednom trenutku pozvala da joj se pridruži na bini. Prisutni su tada komentirali da su njih dvoje čitavu večer očijukali.

Komentari

NA VRH