JET SET Pjevačica intenzivno radila na otkrivanju identiteta osobe

Severina se šokirala kada je saznala ko je njene eksplicitne fotografije pustio u javnost

Istraga se konačno završila, i to uspješno, i nedavno je priveden momak

Kurir
13.06.2019 09:57

Severina: Napokon otkriven identitet osobe

Foto: Arhiv

Severina Kojić je posljednjih nekoliko mjeseci radila na otkrivanju identiteta osobe koja joj je hakirala telefon i računar, iz kojih su ukradene njene eksplicitne fotografije, a koje kasnije završile na internetu i naslovnim stranama. 

Kako piše današnji "Kurir", ta istraga se konačno završila, i to uspješno, i nedavno je priveden momak (ime i prezime poznato redakciji "Kurira"), za kojeg se ispostavilo da je Severinin bivši zet.

Prema nezvaničnim saznanjima, on je odranije poznat organima reda u Zagrebu, a Seve i njena sestričina su protiv njega podnijele krivičnu prijavu zbog sumnje da se, između ostalog, bavi i sumnjivim poslovima. 

  • Eksplicitne fotografije završile u javnost
    Eksplicitne fotografije završile u javnost Foto: (Kurir)

- Severina se naljutila kada je saznala da je bivši zet izdao. Taj momak se dvije godine zabavljao s njenom sestričnom i sve je bilo u najboljem redu. Međutim, nevolje u raju počele su zbog privatnih problema koji su se dešavali između porodice Vučković i tog momka. Nastao je neki kuršlus, a on ih sve drži u šaci. Njena sestričina se naljutila zbog svega što se desilo, jer nije mogla vjerovati da bi je momak izdao. To je bila velika ljubav, klela se u njega, ali ga je potcijenila i on je iskoristio prvu priliku da im pokaže da s njim nema šale - otkrio da je "Kurir" izvor blizak pjevačici.

Severina Kojić se ovim povodom nije oglašavala niti je potvrdila, odnosno demantirala ove navode.

Komentari

NA VRH