OTVORIO DUŠU

Džej otkrio šta se desilo njegovoj kćerki, jedva se suzdržao da ne zaplače

Pjevač je 2017. godine operirao srce, ali se poroka nije odrekao

Džej u mladosti imao mnogo djevojaka. Kurir.rs

Kurir.rs

13.6.2019

Džej Ramadanovski otkrio je šta se nedavno desilo njegovoj kćerki Ani, koja je u braku s Adilom Maksutovićem.

Ana je nedavno u prvom tromjesečju trudnoće izgubila bebu, a dok je pričao o tome pjevač se jedva suzdržao da ne zaplače.

- Pa, nažalost, nije baš to uspjelo, ali bit će. Dešava se. Žao mi je bilo. To je bio neki 3-4 mjesec, rana trudnoća. Pređimo na vedrije teme - rekao je pjevač.

Pjevač je otkrio da je u mladosti imao mnogo djevojaka, ali malo ljubavi.

- Ženu samo jednu, Nadu. Imao sam malo ljubavi, a 'riba' sam imao koliko hoćeš. Ne sad 'riba', da se ne osjete dame uvrijeđene, taman posla. Ribe su djevojke s kojima sam izlazio i, naravno, uvijek sam bio džentlmen i ispoštovao ih maksimalno. Ne kažem da sam sa svakom djevojkom bio u krevetu, ali sam izlazio na večere. Koja je htjela - htjela je, s kojom ja nisam htio, izlazio sam na večeru, ali nisam htio spavati s njom. Nisam ja lak muškarac - izjavio je Ramadanovski.

Džej je 2017. godine operirao srce, ali se poroka nije odrekao.

- Malo sam smanjio, znaš kakvi su doktori. Ne može to tek tako da se izbaci, ko ti kaže da jeste, svaka mu čast. Mada, ja mislim da laže. Ja sutra treba na sto da idem, vidi mi se čvoruga ovdje (pokazuje na grudi), ja zapalio pljugu u bolnici - izjavio je Džej.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.