ISHRANA Pjevačica i glumica izgleda predivno

Dženifer Lopez napokon otkrila tajnu svoje impozantne linije

Osim što je ples dobar za moje tijelo, ova aktivnost je i ključ moje sreće, izjavila je

B. H. / Avaz.ba
14.06.2019 15:04

Lopez: Preferira namirnice bogate proteinima

Jedna od najljepših i najzgodnijih žena na svijetu i u svojim pedesetim izgleda impozantno. Zato osim genetike mora da postoji nešto što tome doprinosi.

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) ima posebnu dijetu koja se ne temelji na izbacivanju ugljikohidrata iz ishrane. Umjesto toga, ona bira obroke koji joj daju dovoljno energije za njene treninge i pripreme za turneju.

Obožava sve vrste proteina pripremljene s dosta začina, koji njenim obrocima daju odličan ukus. Priznaje i da obožava proteinske shakeove ujutro.

- Oni mi daju temelj za ostatak dana i dosta energije - rekla je J.Lo.

Kada su grickalice u pitanju, poznata pjevačica i glumica se uvijek pobrine da sa sobom ima povrće ili voće. Iako ovo zvuči nevjerovatno zdravo, ona priznaje kako ponekad uživa i namirnicama poput čokolade i sladoleda. Kada su u pitanju alkohol i kofein, potpuno ih je izbacila iz repertoara.

A što se treninga tiče, kazala je da je vrlo bitno natjerati se na tjelovježbu i kada ste najumorniji. Njeni treninzi se ne sastoje samo iz plankova i čučnjeva.- Ples je oduvijek bio veliki dio mog života, a s vremena na vrijeme mi je upravo ovo savršen trening. Osim što je ples dobar za moje tijelo, ova aktivnost je i ključ moje sreće - izjavila je

Komentari

NA VRH