ZVEZDE GRANDA Zanimljiv duel djevojke iz BiH i Milice Čikarić

Džejla Ramović oduševila nastupom: Žiri nije mogao odlučiti koja je takmičarka bolja, pa je Bosanac uradio nešto neočekivano

Avaz.ba

Foto: Grand


U sinoćnjem izdanju "Zvezda Granda" jedan od najzanimljivijih duela bio je između Džejle Ramović i Milice Čikarić.

Milica se predstavila pjesmama "Pucaj u ljubav" njene mentorice Jelene i "Čaje šukarije" Zdravka Čolića, dok je Džejla, čija je mentorica Marija Šerifović, otpjevala pjesme "Vidim nas" od Adila i "Hiljadu i tri" Tamare Todevske. U studiju je sve vrijeme bilo napeto, jer žiri nije mogao odlučiti za koju djevojku bi glasao, s obzirom na to da su obje vanserijski talenti. 

- Ovdje će biti zanimljivo, jer su i Milica i Džejla fantastične. Imamo djevojku iz Srbije i djevojku iz Bosne i baš me zanima kako bi publika glasala u finalu za njih - rekao je Popović. 

- Pogriješio si potpuno. Ovdje se uopće ne radi o tome, već o dvije djevojke koje se gotive i ljube u bekstejdžu i one bi trebale biti primjer kako bi se naše države trebale ponašati - rekao je Đorđe i dobio gromoglasan aplauz.

- Ja mislim da bi se ovdje trebao napraviti izuzetak i da obje takmičarke idu direktno u finale. Mislim da su svi za to - rekao je Bosanac, kojeg su u ideji podržale i ostale kolege iz žirija. 

- Prihvaćeno - rekao je Popović bez puno razmišljanja.

I jedna i druga mentorica potrčale su na scenu da čestitaju svojim učenicama, koje nisu krile oduševljenje ovom odlukom. 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na