SARAJEVO

Džumhur ima novu djevojku: S ovom ljepoticom se bh. teniser pojavio u Vijećnici

Na svadbi reprezentativca BiH Anela Hadžića

Sarajevo: Džumhur sa svojom novom djevojkom. Instagram

J.A./Avaz.ba

16.6.2019

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur odnedavno je u u vezi s poznatom srbijanskom blogericom Zoranom Jovanović. Par se sinoć prvi put zajedno pojavio u javnosti u sarajevskoj Vijećnici na svadbi reprezentativca BiH Anela Hadžića. 

Nakon veselja par je nastavio noćni provod u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. 

Zorana Jovanović na Instagramu ima 885 hiljada pratilaca, za nju se priča da je prvobitno bila u vezi sa Mateom, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, ali se njihova veza, navodno, završila nakon što ga je Zorana prevarila s Džumhurom.

- Zorana i Mateo su neko vrijeme bili prijatelji, a kada su se između njih pojavile varnice, ona je u isto vrijeme počela priču i s Damirom. Ipak, prvih nekoliko sedmica je bila okrenuta Mateu i svaki slobodan trenutak su bili zajedno. No, Damir nije odustajao, a ona je shvatila da njih dvojica ni na koji način nisu povezana i dogovorila se da ode na večeru s teniserom i od tada su zajedno – ispričao je nedavno izvor blizak blogerici.

S druge strane, Džumhur je ranije bio u vezi s Dejanom Živković. Početkom godine pričalo se da je započeo vezu sa sve popularnijom pjevačicom Rialdom Karahasanović.

View this post on Instagram

🖇😍🥰 | @nadja_pavic dress

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.