HOLIVUD

Slavna glumica fotografijom na kojoj joj sedmogodišnji sin pomaže da ošiša kosu rastužila mnoge

Zbog dijagnoze prekinula je sa snimanjima i pauzirala svoju dugogodišnju karijeru

Selma Bler otkrila prošle godine da boluje od multiple skleroze. Instagram

E. Š. / Avaz.ba

17.6.2019

Poznata glumica Selma Bler (Blair, 46) objavila je fotografiju na kojoj joj sin Artur Sejnt (Arthur Saint, 7) pomaže da se ošiša nakratko, a dirljiva fotografija rastužila je mnoge fanove.

Glumica je prošle godine otkrila da boluje od mutiple skleroze, a zbog dijagnoze prekinula je sa snimanjima i pauzirala svoju dugogodišnju karijeru.

Selma na društvenim mrežama redovno obavještava svoje pratioce o svom zdravstvenom stanju, a ovoga puta na njenu objavu niko nije ostao ravnodušan.

- Prelijepo izgledaš. I sama sam nedavno obrijala glavu i jako je opuštajuće - bio je samo je jedan od mnogobrojnih komentara podrške lijepoj glumici.


Glumica se svojevremeno osjećala iscrpljeno i umorno, a na dodjeli Oskara pojavila se sa štapom jer zbog mulitiple skreloze ne može samostalno hodati.

Bolest ju je savladala, pa je provodila dane prikovana za krevet i zbog cijele situacije nije mogla brinuti o sinu.

- Osjećam se jako bolesno. Povraćam i sve ostale stvari koje nije pristojno spominjati. Moj sin je pobjegao od mene. Trebala sam ga odvesti u školu. Tretmani su uzeli svoje. Moram izdržati sve ovo. Svi mi. Ovo će proći. Ovo je poruka svim majkama i očevima koji gledaju svoju djecu koja boluju i nadamo se da će biti bolje. Uz vas sam. Drago mi je što se ovo događa meni, a ne mom djetetu. Više ni ne mogu da zamislim da se osjećam bolje. A još je jutro. Preživjet ćemo - napisala je svojevremeno glumica na društvenim mrežama.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.