NOVOSTI

Ilma Karahmet za Avaz.ba: Oduševljena sam reakcijama publike na novu pjesmu

Pjevačica vjeruje da će "Ništa tvoje" biti jako slušan singl

Piše: A.HODŽIĆ

17.6.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Pobjednica šoua "RTL zvijezde", bh. pjevačica Ilma Karahmet objavila je nedavno dio pjesme "Ništa tvoje", koja je plod saradnje s hitmejkerom Banetom Opačićem.

- Veliko zadovoljstvo mi je sarađivati s Banetom i drago mi je da imamo pjesmu koju sam dugo čekala i tražila za sebe te sam ponosna što smo Bane i ja konačno napravili saradnju. Na samom početku vjerovala sam u njega i, kada smo objavili najavu moje nove pjesme "Ništa tvoje", nisam ni sumnjala da će se toliko svidjeti publici i da će jedva čekati da je snimim cijelu. Oduševljena sam prvim reakcijama publike odmah nakon izbacivanja najave pjesme kod Baneta na njegovom Instagram profilu - otkrila nam je Karahmet.

Ističe da publika mnogo više može očekivati u cijeloj pjesmi te je sigurna da će pjesma biti dosta slušana, jer je publika nestrpljivo čeka. 

- Pjesma je aranžmanski skoro gotova, a spot se snima odmah kada aranžman bude gotov. Moram spomenuti i pohvaliti predivnog Marija Pajića, koji se vrijedno trudi i radi na pjesmi, tačnije cijelom aranžmanu. Kada će pjesma ugledati svjetlo dana, još ne znam tačno, ali potrudit ćemo se što prije. Također, hvala svima onima koji me podržavaju i koji jedva čekaju čuti novu pjesmu - zaključila je Karahmet. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.