JET SET

Ilda Šaulić otvorila dušu o ocu, a onda otkrila nešto o kćerki Emi što nikada javno nije rekla

Ilda Šaulić. Instagram

Alo.rs

18.6.2019

Pjevačica Ilda Šaulić nakon pauze od četiri mjeseca, koju je napravila zbog smrti oca Šabana Šaulića, vratila se na scenu, a za Alo je otkrila da su joj nedostajali nastupi i da joj je muzika pomogla prebroditi  težak period.

- Kada sam izašla na binu i počela pjevati, bilo je mnogo drugačije nego kada je tata bio živ. Međutim, znala sam da se moram vratiti na scenu i da će na početku biti teže nego inače. Znate kako kažu, svaki početak je težak. Muziku izuzetno volim, ona je veliki dio mog života, a i bila je velika ljubav moga oca. Uz pjesmu i moju porodicu uspjela sam prebroditi ovaj težak period. Tata ne bi volio da prestanem  se baviti muzikom, on je sigurno sretan što sam se vratila na scenu. Uvijek sam govorila da muzika spaja ljude i da pomaže u kriznim trenucima - rekla je Ilda 

Pjevačica je dodala da će na svojim nastupima pjevati očeve pjesme.

- Njegove pjesme ću od sada uvijek pjevati na svojim nastupima, to će biti dio mog repertoara, kao neka tradicija. Tatine pjesme pjevaju mnoge kolege, ali niko to ne može da radi kao što je on radio - rekla je pjevačica. 

Ilda je ispričala da je primijetila da njena kćerkica Ema ima dara za muziku.

- Mnogo bih voljela da ona krene mojim i Šabanovim stopama. Već sam primijetila da ima tu žicu, tako da ako bude željela da se bavi muzikom, ja ću je podržati. Nije mi bitno da li će svirati neki instrument ili će baš odabrati pjevanje. To je dar od boga i ako Bojan i ja prepoznamo da Ema to želi, bit ćemo tu da je usmjerimo i pomognemo - ispričala je Šaulićeva za Alo. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.