JET SET

Saradnica Majkla Džeksona otkrila nenormalnu stvar koju je kralj popa radio s donjim vešom svoje žene

Majkl Džekson. Arhiv

Telegraf

18.6.2019

Majkl Džekson (Michael Jackson) je donji veš svoje supruge Lise Mari Presli (Presley, 51) u nekoliko navrata prskao svojim parfemom, a sve kako bi posluga mislila da su imali seksualni odnos - tvrdi Sendi Domz (Sandy), jedna od saradnica pokojnog kralja popa.

Džekson je s kćerkom Elvisa Prisleja (Presley) u braku bio od 1994. do 1996. godine, a Lisa je s Majklom provela najteži period života, kada su ga sa svih strana optuživali za pedofiliju. 

Slavni brak često je bio poligon za plasiranje raznih teorija zavjera, a sve što se dešavalo ovom paru je u to vrijeme podiglo popularnost.

Majklova nekadašnja saradnica Sendi, koja je radila u Nerverlend Ranču kao administrativna asistentkinja, izjavila je kako par nije bio intiman. 

- To nije bio prirodan ljubavni odnos, niti prijateljstvo. Majkl bi uzeo njen donji veš, pobacao ga po podu spavaće sobe, a zatim bi ga poprskao parfemom kako bi se činilo da je Lisa Mari bila u sobi - izjavila je Domz za CBS.

- Koliko ja znam, nikad spavali zajedno, ona bi vrijeme provodila u gostinjskim sobama - dodala je.

U januaru 1996. godine Lisa Mari podnijela je zahtjev za razvod braka, a kao razlog je navela međusobne razlike koje nisu mogli prebroditi. Lisa je rekla i da ga je prvi put u krevet pokušala "odvući" onda kada su vrijeme provodili na Floridi. Lisa je, inače, Majkla opisala kao apsolutno divljeg muškarca koji je preferirao seks u stojećem položaju. 

- Nakon što smo počeli, želio je sve više i više - tvrdila je Lisa Mari Presli.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.