JET SET Pjevač se prije nesreće zadužio previše

Darko Lazić donio ozbiljnu odluku, ovo će morati uraditi

Alo.rs
19.06.2019 08:36

Darko Lazić

Foto: Društvene mreže

Darko Lazić krije pare od zelenaša tako što ih stavlja na tajni račun koji u banci ima njegova trudna vjerenica Marina Gagić. 

Pjevač, koji se i dalje oporavlja od stravične saobraćajne nesreće 23. oktobra prošle godine, riješio je osigurati budućnost supruge i sina.

Pošto mu je život sedmicama visio o koncu, Lazić je počeo razmišljati šta bi bilo s njegovom porodicom da je poginuo, jer bi im ostavio ogromne dugove.

- Lazić mora vratiti još oko 300.000 eura zelenašima. On se prije nesreće ozbiljno zadužio, pa se s njima dogovorio da im pare vraća od svirki u naredne dvije godine. Uzeo je ukupno oko 400.000 eura, koje je nemilice trošio na kocku, skupe automobile i motore. Zbog svega toga je dobivao strašne prijetnje! U avgustu prošle godine je čak napadnut u Umčarima. Međutim, pošto je završio u bolnici, a zatim i na rehabilitaciji, samo je povećao dug zbog kamate i sada je opet na 300.000 eura. Shvatio je da će, ako mu se nešto desi, ostaviti Marinu i nerođeno dijete u problemima, pa je odlučio nešto poduzeti. Njena trudnoća ga je natjerala da počne razmišljati o budućnosti - otkriva dobro obaviješteni izvor za "Hit".

Zbog toga je Darko, čim je Marina prošle sedmice ušla u deveti mjesec, otišao s njom u banku otvoriti račun na njeno ime. 

- Rekao je kako ne bi podnio da ona i dijete ostanu na ulici, niti da budu u problemima i dugovima zbog njega. Ona mu je kazala da o tome ne treba razmišljati, ali je Darko bio uporan. Iako je mnogo potrošio na liječenje, ali i na renoviranje kuće u Brestaču, položio je na njen račun 10.000 eura. Odlučio je da dio honorara od budućih nastupa uplaćuje tu kako bi Marina i beba bili koliko-toliko osigurani - objašnjava izvor. 

Pjevač je odlučio raditi kako bi otplatio dug.

- Kako bi se riješio duga prema zelenašima, odlučio je što prije početi raditi. Iako još nije skroz ozdravio, već je zakazao prvi nastup. On će poslije osam mjeseci pauze pjevati s kolegom i prijateljem Radišom Trajkovićem Đanijem 29. juna u Švicarskoj. 

NA VRH