POZNATI

Ona je majka iz pakla: Điđi broji svaki zalogaj, a Bela je za nju nevidljiva

Avaz.ba

19.6.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Ako ste mislili da je Kris Džener (Jenner) grozna majka, koja se prema djeci ophodi kao da su mašine za pravljenje para, Jolanda Hadid (Yolanda Hadid) i njen način vaspitavanja djece će vas tek šokirati.

Sestre Điđi i Bela Hadid (Gigi i Bella Hadid) su danas najuspješniji manekenski duo, a prije nego što su se proslavile na modnim pistama, pojavljivale su se sa svojom mamom Jolandom u rijalitiju "The Real Housewives of Beverly Hills".

Mnogi su na to i zaboravili, ali kad su se na internetu ponovo pojavili isječci u kojima djevojke razgovaraju s majkom, gledaoci su ostali zgroženi načinom na koji Jolanda razgovara s kćerkama, naročito Điđi, u koju je očigledno polagala više nade.

Iz ovog snimka je kristalno jasno da je Điđi željela da se bavi odbojkom, a majka je bila protiv toga. Dok je Belu ignorirala kao da je nevidljiva.

- Odbojka je muževan sport, a manekenstvo je ženstveno - komentirala je Jolanda.

Ponekad se moramo odreći stvari koje volimo - rekla je ona. 


Nakon što ju je Điđi podsjetila da je u trećem razredu stalno nosila košarkaške dresove u školu, Jolanda je hladno prokomentirala: "Mislila sam da mi je kćerka lezbijka".

Osim toga, očigledno je da je majka jako pazila šta i koliko Điđi, koja se manekenstvom bavi od treće godine, jede. Jedan od bizarnijih razgovora onaj je o njenom rođendanu.

- Uzbuđena sam zbog hrane, sve što ćemo pojesti zapravo je srčani udar, ali bit će tako dobro - rekla je Điđi, a majka joj je napomenula: "A onda se moraš vratiti na svoju dijetu. U Parizu i Milanu vole mršavije djevojke."

Jolanda se pohvalila da nosi istu veličinu odjeće kao i njene kćerke i požalila se da joj uzimaju svu odjeću, što je komentatore ispod videa također naljutilo. 

- Jesam li to samo j ili je Jolanda primjer toksične majke - pitao je jedan od njih, dok je drugi zaključio da se, pored Jolande, i Kris Džener čini kao sjajna majka.

- Điđi i Bela su mi sad postale simpatičnije, njihova majka je noćna mora - komentirao je treći.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.