JET SET Direktor "Grand" produkcije

Ispričao šta mu se desilo na granici: Saša Popović ostao šokiran kada je čuo šta traže od njega u finalu "Zvezda Granda"

Kurir.rs
20.06.2019 12:13

Saša Popović

Foto: Arhiv

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović pred finale 13 sezone takmičenja "Zvezde Granda", koje se održava večeras, ispričao je anegdotu sa granice Srbija - Hrvatska. 

Naime, Popović nije želio kazati ko je njegov favorit i koji takmičar ima najviše šanse da pobijedi.  

- Prelazio sam granicu iz Hrvatske u Srbiju i ovi tamo carinici se okupili i pitaju: 

- E Sale, ko će pobijediti? 

- Ne znam, jeste li normalni, kako ja da upišem - branio se Popović, a carinici su bili uporni: 

- Ne, ne, Sale, kako ti kažeš tako će biti. 

- Glasanje je pošteno, nama je važno da vidimo povratnu informaciju - objasnio je direktor "Granda".   

- Mi finale radimo u studiju i ne radimo subotom, kada se inače već 15 godina emitiraju "Zvezde Granda". Međutim, imamo 34 člana žirija i ne mogu glasati u subotu jer većina tada radi. Glasanje se vrši kao pjesma Evrovizije, i to je najpoštenije. Svaki član žirija će davati 58 bodova, to će biti 2.000 od žirija i 2.000 SMS. Kako to? Ako večeras padne 10.000 glasova, a jedan kandidat je dobio 10.000 glasova i to je 10 posto i 200 bodova kad se podijeli onih 2.000 bodova - objasnio je Popović u "Jutru" s Jovanom i Srđanom.

Večeras je trema najprisutnija.

- Nema spavanja, sad razmišljaju kako će žiri glasati, kako će publika glasati i mislim da je trema večeras najprisutnija iako žiri večeras neće komentirati. Svi su potpuno jednaki. Sukoba i prepirki žirija večeras neće biti, bit će kada budemo proglasili pobjednika. Onda ćemo tek vidjeti - rekao je Saša Popović.

 

Komentari

NA VRH