LJEPOTICA NA TELEVIZIJI

Voditeljica Dina Pršić: U prvom redu na koncertima Dine Merlina

Ako nisi sretan, ništa nema smisla

Dina Pršić: Dosljedna sebi. Avaz.ba

Adi HODŽIĆ

22.6.2019

Dina Pršić: Dosljedna sebi - Avaz
Dina Pršić: Dosljedna sebi - Avaz
Dina Pršić: Dosljedna sebi - Avaz
Dina Pršić: Dosljedna sebi - Avaz
Dina Pršić: Dosljedna sebi - Avaz

Lijepa voditeljica i zaštitno lice CMC televizije Dina Pršić nedavno je u Vodicama na CMC muzičkom festivalu gledaoce oduševila spontanošću, šarmom, ali i izgledom. Pršić je od malih nogu na sceni, a sastavni dio njenog života osim voditeljskog posla jeste i gluma, pa je tako publika pamti kao Ivu Jakopović u seriji “Samo ti pričaj” u kojoj je igrala glavnu ulogu. 

Na nedavno završenom CMC festivalu s Daliborom Petkom ste bili voditeljica, kakve utiske nosite iz Vodica? 

- Mogu samo reći da svi oni koji nisu bili tamo, ne znaju što su propustili. Vodice i vodička publika su zaista fantastični, svake godine riva bude prepuna gledaoca što ti da dodatan vjetar u leđa. Ove godine smo bili najveći, tri sata live prijenosa i nikad više izvođača, njih čak 40 se predstavilo gledaocima. Što se više festival bližio kraju, to sam više Petku “cvilila”: “Vidiii, još samo tri najave i onda je gotovo…”. Doslovno mi je vrijeme proletjelo i nisam htjela da završi. Toliko mi je bilo dobro.

 Koliko volite muziku privatno?

- Ne kaže se uzalud da je muzika hrana za dušu. Znam sigurno da za moju to itekako vrijedi. Privatno slušam dosta raznolik repertoar od Olivera, Gibonnija, Tonyja Cetinskog, Bajage do Sema Smita (Sam Smitha), “Maroon 5”, Džona Ledženda (John Legend). Obožavam Balaševića i Dinu Merlina. Njihove koncerte ne propuštam. Nadam se uskoro nekom Dininom koncertu u Zagrebu, bit ću prva u redu za kupiti karte.

Postoji li neki TV projekt koji priželjkujete i neki koji ne biste prihvatili?

- Zaista istinski uživam u ovome što trenutno imam i radim. Priželjkujem da sa svakim idućim projektom rastem profesionalno i da sam sretna, što je najvažnije. Jer ako nisi, ništa nema smisla. Znam da sigurno ne bih prihvatila nešto što se kosi s mojim moralnim načelima, nešto s čim se ja ne bih osjećala ugodno. Mislim da u bilo kojem poslu čovjek mora ostati dosljedan sebi.

 Imali ste i glavnu ulogu u seriji "Samo ti pričaj". Kakvo Vam je to bilo iskustvo? 

- Bilo je divno, zahvalna sam na toj prilici koju sam dobila. Moja uloga je bila mlade djevojke, Ive Jakopović, s kojom sam se u nekim situacijama mogla i poistovjetiti, pa mi nije bilo toliko zahtjevno igrati. Glumački partner mi je bio talentirani i iskusni Asim Ugljen koji je uvijek nesebično dijelio savjete, puno mi je pomogao i olakšao posao. Uživala sam u cijelom procesu jer su na projektu radili izuzetno marljivi i talentirani ljudi, a gluma je oduvijek moja ljubav.

Novi angažman

- Cijelo ljeto ću provesti radno, dobila sam novi angažman na radiju, tako da će me slušatelji u Hrvatskoj svaki dan moći čuti u eteru. To mi je velik izazov s obzirom na to da je radio potpuno drugačiji medij od televizije, puno je intimniji, usudila bih se reći i zahtjevniji – otkrila je Pršić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.