JET SET

Darko Lazić: Ana Sević je zlo od žene

Pjevač u jednom intervjuu pričao o Marini Gagić poletno, ali mu se raspoloženje promijenilo kada je novinar spomenuo njegovu bivšu suprugu

Ana Sević i Darko Lazić nedavno su se razveli. Arhiv

Pulsonline.rs

22.6.2019

Ana Sević i Darko Lazić su nedavno zvanično stavili tačku na bračnu zajednicu iako već godinu žive odvojene živote s novim partnerima.

Kako će pjevač kroz nekoliko dana postati otac i drugog djeteta, koje nosi Marina Gagić, on je u jednom intervjuu pričao o njoj poletno, ali je raspoloženje promijenio kada je novinar spomenuo njegovu bivšu suprugu.

- Molim te, odmah ću se ograditi. Neću ni u jednom trenutku da poredim Marinu i Anu. Pa to bi bilo kao da ja tebi tražim da uporediš nešto neuporedivo. Mani me toga. Otarasio sam se zla od žene. Život me nagradio i sada neću da spominjem bivšu suprugu ni u kom kontekstu. Prošli život je iza mene, živim novi. Ovo je moj novi život - Marina i naš sin Aleksej. Mogu da pričam samo o Marini - kazao je Lazić za "Svet".

Marini nije ugađao ništa specijalno.

- Priznajem, nisam joj ugađao ništa specijalno, nema neke prohtjeve. Da se ne lažemo, ona izgleda kao što bi svaka žena poželjela da izgleda u trudnoći. Ona mi zaista odgovara u svemu, mlađa je od mene osam godina, ali totalno se poklapamo - kazao je Darko Lazić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.