PLAVA KRV Megan Markl pronašla novu selebriti prijateljicu

Čopri, Kluni i Vilijams pridružila se Rijana

Osim adaptacije na novu zemlju, bivša glumica imala je i sve više problema s povjerenjem u ljud

Piše: Lejla KARAHMET-PUJAGIĆ
23.06.2019 18:09

U maju postali roditelji

Foto: Agencije

Otkako je postala dio kraljevske porodice Megan Markl mora poštovati brojna stroga kraljevska pravila i paziti na svaki svoj pokret jer su sve oči javnosti uprte u nju.

Osim adaptacije na novu zemlju, bivša glumica imala je i sve više problema s povjerenjem u ljude, s obzirom na globalnu slavu koju je stekla u veoma kratkom roku. Jedna od rijetkih osoba iz njenog života prije velikog vjenčanja s kojima je Megan ostala dobra je Džesika Malroni (Jessica Mulroney), stilistica koja je bila svojevrsna kuma na kraljevskom vjenčanju. Tajni put u Toronto na koji je Megan navodno otputovala sama, bio je upravo kod Džesike i njene porodice.

Slični interesi

Britanski mediji sada prenose da je 31-godišnja pjevačica Rijana (Rihanna) nakon preseljenja u London našla novu blisku prijateljicu, i to ni više ni manje nego u vojvotkinji Megan Markl.

Navodno su postale prijateljice nakon što se pjevačica u tajnosti preselila u London prije godinu dana.

- Rijana i Megan imaju slične interese, zapravo imaju sličan modni ukus i stil, a zajednička im je i želja da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti. Slučajno su se srele nekoliko puta prije nego što je Megan postala planetarno popularno i imale su nekoliko zajedničkih poznanika u Holivudu koji su ih nedavno ponovno povezali - ispričao je neimenovani izvor za „Radar“.

Rijana je prije mjesec dana sve iznenadila otkrivši kako u glavnom gradu Velike Britanije živi već godinu dana. Pjevačica je za „The New York Times“ izjavila kako se htjela sakriti i uživati u anonimnosti.

Pjevačica i princ

Krug Meganinih slavnih prijateljica uključuje i glumice Prijanku Čopru (Priyanka Chopra) i Ketrin Mekfi (Katharine McPhee), advokaticu Amal Kluni (Clooney) i teniserku Serenu Vilijams (Williams).

Inače, Rijana i princ Hari (Harry) posljednji su se put u javnosti družili u decembru 2016. godine na njenom rodnom Barbadosu, gdje je održana Međunarodna konvencija o HIV-u, a tamo su snimljeni kako izmjenjuju zagrljaje i intenzivno se druže.

Rijana i Hari su se javno podvrgnuli testu na HIV, i nakon urađenog testa odgovarali su na razna pitanja kako bi skrenuli pažnju na probleme infekcije HIV-om.

Na svom primjeru, Hari i Rijana su pokazali da je postupak testiranja veoma jednostavan i zahtijevali su testiranje od cijelog lokalnog stanovništva.

 Pismo izvinjenja

Samo dan prije nego što je na svijet stigla još jedna kraljevska beba, 5. maja 2019. godine, Srednja škola Bezgrešnog Srca u Los Anđelesu obilježavala je dvadeset godina mature generacije čiji je pripadnik bila i vojvotkinja od Soseksa. Kako Megan nije mogla prisustvovati spomenutom događaju, supruga princa Harija poslala je pismo u kojemu se izvinjava bivšim kolegama zbog svog nedolaska.

Džordž Kluni otkrio je da ne želi biti kum kraljevskoj bebi. Budući da je poznato da su on i njegova supruga Amal bliski prijatelji s Harijem i Megan, a maleni Arči je igrom slučaja rođen na glumčev rođendan

Komentari

NA VRH