PODRŠKE

Evo šta se krije iza misteriozne poruke koju je Tonyju supruga poslala nakon moždanog udara

Samo neka je sve kako treba, samo neka je zdravlja, sve ostalo ćemo lako, objasnio je muzičar

Tony otkrio značenje poruke. Arhiv

Kurir.rs

24.6.2019

Supruga Tonyja Cetinskog nedavno je doživjela moždani udar u porodičnom domu u Istri. Pjevač je odmah pozvao Hitnu pomoć, te je njegova draga na vrijeme dobila svu potrebnu medicinsku pomoć. Na taj način, on joj je ujedno i spasio život.

Nakon intervencije, ona se oglasila iz bolnice pa se na svom Instagramu i zahvalila Tonyju. Tom prilikom poručila mu je da "su sada 1:1". Hrvatski pjevač otkrio je šta ta poruka zapravo znači. 

- To se odnosilo na jedan proces kroz koji sam ja prolazio u ovih šest godina. Ona je bila uz mene sve vrijeme, prošla je sa mnom cijeli proces i na neki način mi spasila život. Odlično sam sada. Samo neka je sve kako treba, samo neka je zdravlja, sve ostalo ćemo lako - objasnio je muzičar. 

 

Tony Cetinski zahvalio medicinskom osoblju. Instagram

Tony je, inače, održao koncert na stadionu Tašmajdan i posvetio ga svojoj Dubravki. Ona, pak, nije mogla prisustvovati, ali je sve pomno pratila iz obližnjeg hotela.

- Sada je dobro. Nažalost, nije mogla prisustvovati nastupu zbog buke i rasvjete, ali je na sto metara vazdušne linije u obližnjem hotelu. Tako da je kroz otvoren prozor slušala cijeli koncert. Za nju pjevam pjesmu "Ja ne znam nikoga boljeg od tebe".

Podsjetimo, Tony i 15 godina mlađa Dubravka u sretnom su braku su od 2014. godine. Također, par godinama zajedno sarađuje i na pjevačevim projektima.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.