JET SET Objavljeno dosta pikanterija o njihovom kratkom braku

Kemiš otkrio sve detalje turbulentnog razvoda: Vesna Zmijanac me varala s Bosancem

Prošlo je više od 30 godina otkako su se rastali poznata pjevačica i harmonikaš, kompozitor i aranžer

Kurir.rs
24.06.2019 11:48

Bosanac, Kemiš i Vesna Zmijanac

Foto: Kurir.rs

Miroljub Aranđelović Kemiš otkrio je da se razveo od svoje prve supruge Vesne Zmijanac zato što ga je varala s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem.

Prošlo je više od 30 godina otkako su se rastali poznata pjevačica i harmonikaš, kompozitor i aranžer. Dosad je objavljeno dosta pikanterija o njihovom kratkom braku. 

Aranđelović je, međutim, još poslije razvoda, tačnije 1987. godine, detaljno objasnio zašto je ostavio Vesnu i naveo da je njegova nova supruga trpjela stravične posljedice.

Riječ je o Miroljubovom otvorenom pismu objavljenom u jednom sedmičniku, a u kojem, između ostalog, piše:

- Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primjer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vrijeme Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovjek u kojeg ne bih posumnjao da bi mi se ikada miješao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985.) već bio s Vesnom, kao i poslije toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture - kazao je Dragan.

Kemiš je naveo da su muke za njega počele tek poslije razlaza s Vesnom.

- Ovim sam želio okončati jedan ružan period u mom životu. Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB. Očigledno da postoje ljudi koji su povjerovali tim propagandnim mahinacijama, pa nam bukvalno ne daju mira, danonoćno nas uznemiravaju telefonom, pišu bljuvotine po kući i ne dozvoljavaju da normalno živimo i radimo - napisao je Kemiš u otvorenom pismu.

Komentari

NA VRH