SJEĆANJE

Estrada je bila zgrožena: Poznata starleta pronađena mrtva u slupanom automobilu

Slađana Guduraš. Facebook

Avaz.ba

25.6.2019

Prije nešto više od četiri godine poznata starleta Slađana Guduraš pronađena je mrtva u slupanom automobilu.

Policija je pronašla slupani Golf bh. registarskih tablica u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin. U vozilu je bilo tijelo žene, a policija je u početku pretpostavljala da je riječ o starleti i pjevačici Slađani Guduraš (27), koja je nestala šest dana ranije.

Golf je nađen na mjestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo. Pretpostavlja se da je riječ o saobraćajnoj nesreći i da je djevojka sletjela s puta.

Ona je od 10. decembra bila nedostupna na svim telefonima otkad se smatra da je nestala. Krenula je iz Bijeljine za Beograd, oko 18 sati je prešla granicu i otad joj se gubi svaki trag, prenijeli su bosanski mediji. Policijski izvori MUP-a Srbije uradili su dodatne provjere po bolnicama o eventualnoj nesreći kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje. Ali, nažalost, Slađana je nađena tek nekoliko dana ranije.

Guduraš je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. 

Od imena s estrade zapažen je samo reper Juice, s kojim je Guduraš imala duetski hit "Silikoni i kubicu". 

Slađana Guduraš se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan". 

Slađana je bila još jedna žrtva nesavjesne vožnje i neprimjerene brzine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.