JET SET Direktor "Grand" produkcije

Samo luksuz: Saša Popović kupio jahtu, a evo šta sve posjeduje

Telegraf
25.06.2019 17:09

Saša Popović

Foto: Arhiv

Direktor "Grand produkcije", Saša Popović voli skupocjene automobile, a nedavno je riješio počastiti sebe i luksuznom jahtom. 

Naime, on je potvrdio navode medija da je pazario jahtu, koja vrijedi nekoliko stotina hiljada eura. 

- Da, tačno je. Kupio sam jahtu od nekoliko stotina hiljada eura i uopće ne žalim novac na takve stvari. Volim da imam dobre i skupe automobile i jako se lijepo osjećam kad ih kupim. Jahtu znam i voziti, tako da je to bio i dodatni razlog zbog kojeg sam je pazario. Ove godinu ću lijepo uživati na primorju - bio je direktan Popović.

Jahta direktora "Granda" dugačka je oko 18 metara, stara oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije ni čudno što je koštala toliko.

- Saša nije pitao za cijenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je samo kupujem.

Plovilo će biti usidreno u Opatiji, gdje Saša ima stan i gdje provodi skoro cijeli godišnji odmor.

- Namještaj je rađen po mjeri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i ložu. Također, posjeduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalni kapacitet je do 20 osoba. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine. Saša će dodatno morati izdvojiti za skipera koji će upravljati njegovom jahtom oko 4.000 eura mjesečno. Također, morat će izdvojitii novac i za dodatno održavanje broda, oko 2.000 eura mjesečno, a na sve to ima obavezu da plaća mjesto u opatijskoj uvali, gdje će jahta biti usidrena - priča izvor. 

Komentari

NA VRH