JET SET

Saša Popović joj ponudio veliku sumu novca: Marija Šerifović ostaje u žiriju "Zvezda Granda"

Saglasili se o svim detaljima

Saša Popović i Marija Šerifović. Screenshot

Kurir.rs

26.6.2019

Marija Šerifović će, kao što je Saša Popović i najavio, ostati u žiriju "Zvezda Granda", a kako Kurir saznaje, direktor moćne produkcijske kuće za njenu vjernost morat će izdvojiti 150.000 eura u narednoj sezoni.

Nije nikakva tajna da su sudije u najgledanijem muzičkom takmičenju plaćene za taj posao. Ranije se u medijima navodila suma u slučaju Jelene Karleuše, koja je iznosila nevjerovatnih 400.000 eura, ali su tu informaciju kasnije demantirali iz "Granda". Ipak, većina članova može se pohvaliti time da od Popovića dobiva sasvim pristojan novac.

Ako se uzme u obzir da sezona traje skoro godinu dana, odnosno ima preko 40 emisija, a svi u žiriju kao mentori imaju svoje kandidate, s kojima rade cijelu sedmicu, onda je sasvim očekivano da po emisiji zarade nekoliko hiljada eura. Takav stav je imala i Marija, pa je to saopćila Popoviću.

- Marija se dugo dvoumila da li da učestvuje u narednoj sezoni. Ipak, na kraju je riješila ostati, ali ne po svaku cijenu. Kada ju je Saša pitao: "Marija, ostaje li isto i za sljedeću godinu, bit ćeš s nama, je l' tako?", ona mu je rekla da ne zna, jer je to za nju previše energije, koju ipak želi usmjeriti na svoju karijeru. Onda je Popović rekao da je svakako odlučio da članove žirija u sljedećoj sezoni više plati, jer su postigli odličnu gledanost, a Marija mu je dobacila: "E, pa kad imaš tolike pare za jahtu, imaš i 150.000 eura za mene" - otkriva izvor blizak Mariji.

Poslije nekoliko dana, kada su ponovo zvanično razgovarali na ovu temu, direktor "Granda" i pjevačica saglasili su se o svim detaljima, pa i o novcu.

- Saša je sam rekao Mariji iznos, i to isti onaj koji je i ona tražila. Očigledno da on smatra da Marija toliko zaslužuje, što je i dokazala time što je njena kandidatkinja Džejla Ramović pobijedila u posljednjoj sezoni. Sigurno je da to za Sašu nije mnogo čim je bez razmišljanja pristao na Marijin uvjet - kazao je izvor..

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.