JET SET

Josipa Karimović: I oni koji me kritiziraju, rado bi me odveli u svoj krevet

Gdje god se pojavi, privlači pažnju

Josipa Karimović. E. M.

Eset MURAČEVIĆ

28.6.2019

Nakon što je u rijalitiju "Parovi" široj javnosti pokazala ljepote kojima je obdarila majka priroda, kontroverzna ljepotica Josipa Karimović (24) iz Vinkovaca prosto nema mira. 

Gdje god se pojavi, svojim izgledom privlači pažnju.

Ona studira ekonomiju, a uporedo radi kao hostesa i promoterka u noćnim klubovima. Objektiv našeg fotoaparata "ulovio" ju je u Vodicama, gdje, nakon što je estetskom korekcijom svoj nos učinila malim, slatkim i po svojoj mjeri, s izabranikom svog srca "šparta" duž Makarske rivijere.  

- Kao i svakoj ženi, godi mi to što me pored sunca prže i pogledi pohotnih muškaraca. Ljudi kao ljudi, vole da vide mladu i lijepu ženu. Navikla sam živjeti s raznim komentarima na račun moga izgleda, pozivima na različite avanture, putovanja po luksuznim jahtama i slično. Udvarača je i više nego što svaka žena poželjeti može - kazala je Josipa Karimović.

Josipa Karimović: Svojim izgledom izaziva ogromnu pažnju. Eset MURAČEVIĆ

Josipa voli isprobavati nove stvari i nju zluradi komentari ne dotiču.

- Volim adrenalin, isprobavati nova i različita životna iskustva. Zluradi komentari onih koji govore kako sam plastična lutkica padaju u vodu jer bi oni, bez obzira na kritike, ovakvu lutkicu rado odveli u svoj krevet - kazala je Josipa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.