JET SET

Darko Lazić progovorio o drami koju je prošao s vjerenicom i sinom

Marina Gagić i Darko Lazić. Arhiv

Alo.rs

29.6.2019

Marina Gagić, vjerenica Darka Lazića, porodila se u ponedjeljak u GAK "Narodni front", a iako je prvobitno bilo planirano da beba i mama budu puštene iz porodilišta u srijedu, pa u petak, a potom u nedjelju, folker bi trebalo da ipak danas porodicu odvede kući. 

Darko je otkrio sa kolikim je nestrpljenjem čekao da mu se u porodičnoj kući u Brestaču pridruže vjerenica Marina i sin Aleksej, ali i zbog čega su doktori nekoliko puta morali odložiti datum izlaska Lazićeve vjerenice i sina, prenose srbijanski mediji.

- Ni sam ne mogu da vam kažem zašto su doktori pomjerali datum izlaska Marine i Alekseja, ali ne mogu da se žalim, tako je kako je. Nisam mogao uticati na njihov izlazak. Najvažnije od svega je da su Marina i Aleksej živi i zdravi. Jedva sam dočekao taj trenutak da nas troje odemo kući kao porodica -  kazao je Darko.

U njegovom porodičnom domu u Brestaču sve je spremno za dolazak nasljednika.

- Jedva sam čekao da uzmem sina u ruke. Bio sam željan toga da ga držim, to je tatina momčina! Sve sam spremio za Aleksejev dolazak kući. Zar sumnjate u mene? A kada su me ljudi pitali da li sam spreman za bebu, moram dpriznati da roditeljski instinkt dolazi sam od sebe. Čovjeku prirodno dođe da brine o svom djetetu i ništa mu nije teško - kaže Darko i ističe da ne sumnja da će svom sinu biti dobar roditelj.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.