POPUSTI ME

Memo patosirao srbijansku starletu: Odvest ću te travarki da te izliječi, ako nemaš para ja ću ti platiti

Sulejman Haljevac i Stanija Dobrojević. Avaz.ba

S. Mujić

29.6.2019

Srbijanska starleta Stanija Dobrojević, koju je prije pet godina u finalu rijalitija “Farma” pobijedio akademski slikar iz Sarajeva Sulejman Haljevac Memo, sinoć je svojom pričom u rijalitiju “Zadruga” potvrdila da ovaj poraz nikada nije preboljela.  

Stanija je čak dva sata pričala o Memi, koji inače danas obavlja funkciju dopredsjedavajućeg Općinskog vijeća Centar Sarajevo, a o njegovom humanom radu suvišno je pričati.

U komentaru za Avaz.ba, ovaj akademski slikar navodi kako je rijaliti program daleko iza njega te da je svoj život i rad posvetio djeci s poteškoćama u razvoju.

- Stanija Dobrojević je djevojka koja je postala poznata po obnaženim fotografijama i rijalitijima. Ne znam ima li iko da je od nje i Vesne Rivas proveo duže vremena u rijalitiju, to trebaju ispitati oni koji mjere gledanost. Ne znam zašto se ona i dalje zamjera s akademskim slikarom koji je davno napustio rijaliti šou, živi i radi za dobrobiti zajednice dok ona i dalje našu djecu kvari svojim provokativnim izdanjima i priča gluposti – kazao je Memo.

On je srbijanskoj starleti poželio da ga zaboravi i ponudio svoju pomoć.

- Želio bih da me zaboravi, nudim joj pomoć da je odvedem u Gornji Kotorac kod žene koja će joj pomoći travom da izliječi san i da me zaboravi, to joj od srca poručujem. I ako treba finansijska pomoć, spreman sam joj dati samo da ide kod psihologa i da me popusti - poručio je Memo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.