JET SET

Svi strahuju od Severine: Bivši muž otkrio nepoznate detalje o pjevačici

Severina Kojić i Milan Popović. Arhiv

Kurir.rs

30.6.2019

Milan Popović pet godina vodi "rat" na sudu s bivšom ženom Severinom Kojić oko starateljstva nad zajedničkim sinom Aleksandrom.

On je stakao  da se procesu ne nazire kraj već pet godina i deset mjeseci otkad je Severina pokrenula prvu tužbu i krenula u spor. 


- U međuvremenu sam pokrenuo postupak za preinačenje prve presude i taj spor po mojoj presudi se vodi već četvrtu godinu. U tom procesu prethodni sudija tri godine nije mogao presuditi zbog nemogućnosti da ispita majku, koja je vješto izbjegavala dolazak na ročišta, vršila pritisak na sud, zbog čega je općinski građanski sud izdao saopćenje za javnost i, kad je na kraju sudija s više od 40 godina staža, poslije maksimalnog ustupka koji je činila Severini, donijela presudu, županijski sud ju je u roku od mjesec dana ukinuo i vratio na ponovno suđenje. Severina gubi tri puta pravo na ispitivanje i sudija svejedno produži postupak, daje joj ponovno šansu da je ispita kako županijski sud ne bi odbacio presudu, županijski sud svejedno na kraju odbaci presudu jer ju nije dobro napisala. Vrati sve kako je bilo ranije i smanji mi ponovno broj dana koje mogu provoditi sa svojim djetetom, a cijela struka uporno već godinama piše i tvrdi kako je u najboljem interesu našeg sina da više vremena provodi sa svojim tatom - govori Milan.

Milan dodaje da mu je sve stresno i oduzima mu mnogo vremena, a kao cilj navodi da njihov sin jednako vremena provodi s mamom i tatom, da mama i tata sami brinu o njemu, da mama i tata poštuju da je drugi roditelj uvijek prioritet nad bilo kojom trećom osobom.  Popović sa Severinom uglavnom komunicira preko advokata.  

- Znate kako se kaže, otac će uvijek imati poseban odnos prema svom prvom sinu. Aleksandar je moj prvi sin i apsolutni prioritet u mom životu. Dosta je bilo teško prilagoditi se situaciji, ali ja sam se već navikao i više mi nije teško. U međuvremenu sam i kuću napravio u Zagrebu, organizirao posao, investiram, imam društvo, sad živim u Zagrebu. U Zagrebu je stalno i moja partnerka Bojana s našim mlađim sinom - izjavio je Popović. 


Severina se žali na rad centara za socijalli rad, dok Milan kaže da su institucije spore, ali temeljne i da na kraju uvijek dođe do najboljeg rješenja. On ističe da u tom procesu najviše strada dijete.

- I to sve i dalje traje zbog toga što sud do dana današnjeg ne može da postupi po preporuci struke da je u najboljem interesu djeteta da više vremena provodi s ocem kako se to ne bi dogodilo i taj rizik smanjio na minimum. Što se tiče institucija, mislim da dobro rade svoj posao, da su dosta temeljne i imaju razna sredstva i načine da dođu do istine. Ovo što Severina priča samo su paušalne optužbe bez konkretnih činjenica koje bi se mogle navesti. Da ih ima, ona bi ih već navela i konkretne osobe prozvala, optužila. Činjenica je da je jedna od metoda koje Severina koristi zastrašivanje medijima, da ne nabrajam sad kome je sve prijetila, ali jedna od glavnih pretnji je da će vaše ime i prezime biti u medijima. Tu svi strahuju. Niko ne želi da ga prozivaju u medijima - kaže Popović.


Milan dodaje da je s Severinom nekoliko puta htio raskinuti  prije kraja.

- Za mene je taj odnos bio gotov i prebolio sam ga, ostavio iza sebe puno prije razlaza. U jednom trenutku shvatio sam da je ta osoba s kojom sam započeo vezu ustvari dvije osobe, jedna medijska, virtualna, koja vrlo vješto manipulira i druga, ona prava, koju sam tek kasnije upoznao i koja mi se nimalo nije svidjela. Tako da, u tom trenutku kad je došlo do razlaza, za mene je to odavno već bilo gotovo. Nisam imao problem, uživali smo dok je trajalo, poslije toga došlo je do toga da nismo više mogli da budemo zajedno. Smatram za sebe da logički donosim rješenje i za nas je to bilo najbolje rješenje. Pored toga, shvatio sam kako nema smisla da sebe uništavam ako želim biti dobar, kvalitetan roditelj svom sinu. Trpjeti neku vezu koja jednostavno ne funkcionira, značilo bi uništiti sebe. Nisam vidio da je to u najboljem interesu našeg djeteta. Bilo je bolje da se presječe i završi. Čitam ovo da Severina govori kako ja sve ovo radim iz ljubomore... Sve to su čisto paušalne insinuacije, koje nikako nisu potvrđene činjenicama." 

Severina je Milana optužila i za podmićivanje, potplaćivanje nekih radnika u procesu starateljstva, ali Popović tvrdi da tako nešto nikad nije učinio. Posljednje što mu je zasmetalo je Severinina optužba da joj "namješta" eksplicitne skandale, naslovne strane s natpisima o razvodu nje i Igora Kojića. 

- Pa, neko mora biti dežurni krivac, ne ide joj na sudu, ne ide u poslu, ne ide u životu, najlakše je svaliti svu krivicu na mene i od sebe napraviti žrtvu. U svakom slučaju, ako Severina bude smatrala da joj na neki način mogu pomoći, umjesto što me lažno optužuje, svakako ću joj pomoći, ipak je ona majka našeg djeteta - zaključuje Milan Popović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.