JET SET Naš najbolji teniser opet u centru interesiranja regionalnih medija

Džumhur ima novu djevojku: Njenog oca zna cijeli Balkan, kriju li vezu

Par se zbližio nakon što je sportista bio uporan da osvoji atraktivnu brinetu, pa je na sve načine pokušavao doći do njenog broja telefona

Kurir.rs
02.07.2019 13:48

Teniser i najbolje rangirani igrač iz Bosne i Hercegovine Damir Džumhur (27) odnedavno je u vezi s kćerkom folk pjevača Milana Topalovića Topalka, piše Kurir.rs. Navodno se Damir nekoliko dana prije Vimbldona s Helenom Topalović (22) baškari na moru!

Par se zbližio nakon što je sportista bio uporan da osvoji atraktivnu brinetu, pa je na sve načine pokušavao doći do njenog broja telefona.

Damir se trudi sakriti svoj ljubavni život od očiju javnosti, pa na društvenim mrežama nikada ne objavljuje fotografije kad je u ženskom društvu. On se uvijek ljuti na drugare koji ga slikaju po separeima u noćnom provodu, ali uprkos tome, u javnosti uvijek isplivaju fotke gdje pozira sa zgodnima cicama. Posebno se nervira kada vidi naslove u kojima ga mediji povezuju sa srbijanskim manekenkama i blogerkama, pa samo nekoliko njegovih prijatelja zna s kim se trenutno viđa. Damir se s Helenom sreo na jednom splavu, gdje se provodio s nekoliko prijatelja, a jedan od njih je slavio rođendan. Topalkova mezimica se na istom mjestu provodila s drugaricom, pa ju je Džumhur odmah snimio dok je igrala. S drugom je odmah počeo komentirati da mu se svidjela, pa je smišljao kako da dođe do njenog broja. Nije htio da joj šalje piće, pa je namjeravao da joj se javi porukom - ispričao je "Kuriru" dobro upućen izvor.

Damir je kontaktirao s Helenom nakon što je došao do njenog broja telefona, koji mu je proslijedio menadžer jednog splava u Beogradu.

- Džumhur je Topalović odmah poslao poruku. Nahvalio ju je, pa joj je rekao da ju je primijetio na splavu na kom su za vikend bili iste večeri. Rekao je da ga je očarala i da skorije nije vidio tako lijepu djevojku. Brzo je proradila hemija, pa su se nekoliko dana neprestano dopisivali i dogovorili su se da izađu, ali se ona prije toga nećkala i glumila da ju je teško osvojiti. Damir je Helenu pozvao u restoran, pa su se iste večeri poljubili. Pili su šampanjac, a on se ponudio da je odveze kući poslije ponoći, kad su se rastali. Otad su nerazdvojni, a kako bi mogli potpuno uživati, zajedno su otputovali u Tursku. U Istanbulu su odsjeli u raskošnom hotelu, ali su se dogovorili da na društvenim mrežama ne objavljuju ništa što bi moglo otkriti da se zabavljaju. Damir se trudi da Heleni ispuni svaku želju i na sve načine se trudi da joj pokaže da s njom želi ozbiljnu vezu, pošto ga u posljednje vrijeme prati glas da je ženskaroš i da skače s cvijeta na cvijet - piše Kurir.rs.

Helena se u Turskoj slika bez Damira

Topalkova nasljednica Helena Topalović je objavila na svom Instagramu nekoliko fotografija s ljetovanja iz Turske, ali na njima pozira sama bez Džumhura. Brineta je pratioce počastila s nekoliko vrelih fotografija na kojima pozira u bikiniju, ali nijednog trenutka nije otkrivala mjesto boravka. 

Helenin otac Milan Topalović se javio novinarima "Kurira" i rekao da ne zna je li njegova kćerka u vezi s teniserom.

- Znam da Helena putuje, ali se ona meni nikada ne javlja gdje ide, s kim i šta radi! Već godinama je ne pitam gdje je i s kim je! Pa, ona je i u Kinu išla bez mog znanja. To sve morate da pitate nju - kratko je prokomentirao pjevač kroz osmijeh.

Helena bila sa Slobom, Damir sa Zoranom

Helena Topalović je prije dvije godine uživala s kolegom svog oca Milana Slobodanom Vasićem, a ubrzo nakon prekida ove romanse brineta je bila u zagrljaju drugog muškarca. Naime, Helena je nakon raskida s Vasićem objavila fotografiju s nepoznatim momkom gdje se vidi kako mu sjedi u krilu, a ispod koje je napisala da je on muška verzija nje. 

S druge strane, Damir Džumhur dugo je uživao pored manekenke Dejane Živković, poslije čega su počele kružiti glasine da je uplovio u romansu s pjevačicom Rialdom Karahasanović, a nedavno je viđen i u društvu blogerke Zorane Jovanović, s kojom je navodno bio u Sarajevu, a zbog kojeg je blogerka raskinula vezu s hrvatskim bogatim biznismenom.

 

Komentari

NA VRH