JET SET

Emina i turski milijarder se pomirili u tajnosti: Mustafa zaprijetio da će joj oduzeti djecu

Pjevačica se nakon incidenta rijetko čuje s bivšim suprugom

Emina Jahović se pomirila s turskim milijarderom. Kurir.rs

Kurir.rs

2.7.2019

Emina Jahović pomirila se sa Sadetinom Saranom navodno još prije pet mjeseci, ali su odlučili kriti romansu. Međutim, sve je teklo glatko dok Jamaz i Javuz nisu počeli pričati ocu da se super provode s bogatim "novim tatom", pa je Mustafa navodno zaprijetio da će pjevačici uzeti djecu.

- Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili što duže šutjeti o romansi i kriti je dok god budu mogli. Međutim, poslije pet mjeseci viđanja u tajnosti, pjevačica je htjela prekinuti agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji joj je počeo praviti probleme s djecom zbog njenog novog dečka - kazao je izvor za "Kurir.rs." 

Izvor je otkrio da je turski pjevač prije mjesec napravio pravi haos kada je vidio da Emina svuda vodi djecu sa Sadetinom.

- Mustafa na početku nije želio komentirati vezu Emine i milionera, ali mu je počelo smetati kada su Javuz i Jaman stalno pričali o njemu. Tati su rekli da je on super prema njima, da se odlično zabavljaju s njim i da vole ići na njegovu jahtu s mamom. Tada je Mustafa poludio i nije htio Emini tu večer vratiti djecu. Nije joj se javljao na telefon kada ga je zvala da ih preuzme i tada je nastao opći haos. Pjevačica je čak htjela zvati policiju pošto se zabrinula, jer nije mogla vjerovati da bi Mustafa htio oteti joj djecu zbog veze sa Sadetinom - otkrio je izvor.

Od tog incidenta Emina se rijetko čuje s bivšim suprugom.

- Mustafa se ipak urazumio poslije toga i vratio joj djecu, ali ju je uvjetovao da samo u rijetkim prilikama vodi Javuza i Jamana kada se viđa sa svojim dečkom. Emina je rekla da će se truditi da djeca ne provode toliko vremena sa Saranom, ali da mu to ne obećava. I baš zbog tog skandala koji joj je priredio Mustafa, Emina je odlučila ne kriti vezu s milionerom i sve je objelodanila. Također, ona se prije nekoliko mjeseci preselila u evropski dio Turske da bi bila bliže svom emotivnom partneru, a javnosti je rekla da je to uradila zbog Mustafe i čuvanja djece - ispričao je izvor blizak pjevačici.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.