JET SET

Nakon što je Darko Lazić šokirao izjavom, oglasile se njegove kolege: Pitat ću ga za 50 godina

Zlata Petrović je kazala da 90 posto muškaraca želi sina

Darko Lazić: Kćerka lijepa vijest, a sin "nešto posebno". Arhiv

Kurir.rs

3.7.2019

Darko Lazić nedavno je dobio sina Alekseja, a, kako je priznao, i sam osjećaj je poseban.

Mnogi su bili izrevoltirani njegovom izjavom da je kćerka lijepa vijest, a sin "nešto posebno", pa su se oglasile i njegove kolege s estrade. 

Prva je svoje mišljenje dala Goca Božinovska.

- Pitat ću ga za 50 godina. Ne kažu džabe u našem narodu "blago majci koja ima kćerku". Ja imam dvije kćerke i sina, i željela sam muško, ali kažem vam - kćerka je kćerka. Iz svog iskustva kažem, ipak kćerka više vodi brigu o majci - kazala je Božinovska.

Snežana Đurišić je kazala kako se djeca ne dijele.

- To je opipljiva tema, ali što se mene tiče, djeca se ne dijele. Muško ili žensko - to treba biti isto za roditelje, barem je meni tako - poručila je Đurišić.

Zlata Petrović je kazala da 90 posto muškaraca želi sina.

- Muškarci, 90 posto njih, želi sina, to je jednostavno tako. Vidjet će kad bude stariji da nije tako. Ja imam dvojicu sinova, unuka mi ima 12 godina i po njoj već vidim da je brižnija, pažljivija. Takve su djevojčice, brižne i pažljive. Meni je moja majka jednom prilikom rekla da me žali, jer nemam kćerku koja će brinuti o meni kao ja o njoj - rekla je Petrović.

Aca Lukas je kazao da Laziću treba čestitati rođenje sina, a ne napadati ga.

- Mom drugu Darku Laziću sada treba čestitati na rođenju sina! Toliko su napali čovjeka zato što je jedna budala na Twitteru nešto napisala. Ne treba se mjeriti količina ljubavi prema djetetu, dijete je dijete, ali ja ću vam reći da kćerku volim najviše. Imam sinove i unuku, ali kćerku volim najviše. Hoću li sada u zatvor zbog toga - pitao je Lukas.

Boban Rajović je kazao da svoju djecu voli podjednako.

- Meni je to isto. Prvo sam dobio dvije kćerke pa sina. Isto sam se osjećao i bio sretan kada sam sve troje dobio, jedino što sam, kada sam dobio prvo dijete, sat bio prilično zbunjen. Sva djeca su mi privržena, i kćerke i sin, ali ja, naprimjer, više komuniciram sa sinom, dok žena ima više tih ženskih razgovora s kćerkama. To je normalno. Baš smo skoro o tome pričali. Svoju djecu podjednako volimo - iskreno kazao je Rajović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.