ESTRADA I dalje je u prijateljskim odnosima sa porodicom Živojinović

Uprkos sukobu sa Sašom Popovićem, ovaj pjevač je izgradio uspješnu karijeru: Napravio sam ime i bez "Granda"

Kurir.rs
03.07.2019 21:42

Saša Popović

Foto: Arhiv

Najveći broj muzičkih zvijezda nastalih u ovom stoljeću produkt su "Grand" produkcije, bilo da su u nju ušli kao učesnici talent šou-programa "Zvezde Granda" ili da su sklopili ugovor sa direktorom Sašom Popovićem ne bi li izdali album za njega i imali promociju u najgledanijim emisijama.

Međutim, postoje primjeri, poput Seke Aleksić ili Maye Berović, koji dokazuju da je moguće uspjeti i bez "Granda", a na ovu listu se upisuje i Boban Rajović, koji je, također, imao nesuglasice sa Popovićem.

- Pobjedio sam svoj ego i dokazao da sam napravio ime i bez "Granda". Naučio sam da ne treba tjerati mak na konac i po svaku cijenu biti tvrdoglav. Jednog dana, ako bih sa ljudima iz "Granda" sjeo i osjetio i prijateljsku atmosferu, ne bih smatrao porazom da se pojavim tamo - izjavio je pjevač za "Kurir".  

  • Boban Rajović izgradio uspješnu karijeru
    Boban Rajović izgradio uspješnu karijeru Foto: Arhiv

Boban je u prijateljskim odnosima sa porodicom Živojinović, te je nedavno i prisustvovao otvaranju restorana Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

- Bio sam sa suprugom. Ko god mene i moju porodicu od srca pozove, naravno da ću se odazvati i doći. Tako sam vaspitan - zaključio je vlasnik hita "Usne boje vina".

Komentari

NA VRH