SKANDAL Jahting dame

Procurila imena najtraženijih prostitutki na Jadranu: Voditeljica, zečica, starleta...

Avaz.ba
04.07.2019 07:09

Nevjerovatne informacije

Foto: Instagram

Najtraženije srpske VIP prostitutke, koje političari iz regiona i njihovi strani partneri plaćaju za seks, navodno su bivša voditeljica Olja Crnogorac i ''Playboyeva'' zečica Božana Vujinović. 

Osim njih, kako tvrdi izvor ''Kurira'', česte gošće na jahtama i u luksuznim hotelima su i bivše rijaliti učesnice - Nataša Šavija i Nina Prlja.

- Sezona je počela i one uveliko dolaze na primorje, gdje ih angažiraju biznismeni, političari iz susjedne zemlje, ali i njihovi inozemni partneri, najčešće Rusi i Arapi - otkrio je izvor.

Božana Vujinović, prema njegovim riječima, jedna je od najtraženijih, a, kako objašnjava, radi za makroa Mihajla Maksimovića, koji je u pritvoru u Beogradu, dok preostale tri djevojke rade za jednu Beograđanku.

- Godinama na primorju najbolje rade djevojke madam iz Beograda, kao i još jedne Crnogorke. Mihajlove dame slabije dolaze na Jadran, ali s obzirom na to da je on u pritvoru, vjerovatno su počele da se snalaze - dodaje sagovornik.

„Jahting dame“, kako kaže, rijetko same ugovaraju posao, jer im ljudi za koje rade ne dozvoljavaju lični kontakt s klijentima. Međutim, prema njegovim riječima, s obzirom na to da godinama već rade isti posao, i same su napravile kanale preko kojih uspijevaju da se snađu.

 

Komentari

NA VRH