BURAN ŽIVOT

Preživjela udes, u bolnici saznala da je trudna: Evo kako danas izgleda čuvena Žade

Legendarna Žade. Screenshot

Avaz.ba

4.7.2019

Brazilska glumica Đovana Antoneli (Giovanna Antonelli), iako je snimala skoro čitavu deceniju prije toga, postala je velika zvijezda tek nakon serije "O Clone", koja se u BiH zvala "Zabranjena ljubav", i o nju su se reditelji bukvalno otimali, pa je svake godine radila najmanje na jednom projektu. 

Sve do 2012. godine, kada je čuvena Žade riješila da se povuče i posveti porodici.


View this post on Instagram

Boa noite fazendo pose rsrsrs! 🖤

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli) on

Njen privatni život je i te kako zanimljiv. Glumom je počela da se bavi sa samo 14 godina. Njen otac je također glumac, dok je majka plesačica. Zgodna glumica ima i starijeg brata, advokata.

Godine 1997. udala se za svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, publicistu Rikarda Medinu, ali su se razveli četiri godine kasnije, kada se već uveliko zabavljala sa kolegom iz "Zabranjene ljubavi", Muriljom Benisijom (Murillo Benicio).


View this post on Instagram

Bom dia. 😃 #thanks #sabado

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli) on

Krajem 2004. završila je u bolnici zbog saobraćajne nezgode, za koju je okrivila paparace, koji su je u stopu pratili, dok je upravo tokom hospitalizacije saznala da je u drugom stanju.


Na pres konferenciji koju su potom organizirali, ona i Muriljo pompezno su otkrili da čekaju bebu. Dečak Pjetro rođen je u Rio de Žaneiru 24. maja 2005. Dvije godine nakon rođenja djeteta, Antoneli i Benisio su se ipak razišli.

Ubrzo nakon toga, Đovana se i treći put udala, za reditelja Leonarda Nogeiru, a njihove bliznakinje, Antonija i Sofija, rođene su 8. oktobra 2010. U martu mjesecu napunila je 43 godine, već dugo se bavi i produkcijom, a i dalje izgleda jednako dobro kao što je mnogi pamte.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.