ZVIJEZDE

Rambo se baškari po Hvaru: Najam jahte košta bogatstvo, a evo koliko je potrošio na večeru

Jahta koju unajmljuju ima saunu, džakuzi i kino

Posebno uživaju Staloneove kćerke. Instagram, 24sata.hr, Agencije

A. Ču. / Avaz.ba

5.7.2019

Glumac Silvester Stalone (Sylvester Stallone, 72) boravi u Hrvatskoj sa suprugom Dženifer Flavin (Jennifer Flavin, 50) i kćerkama Sistin Rouz (Sistine Rose, 21), Sofijom (Sophia, 22) i Skarlet (Scarlet, 17). 

Četvrtak je vesela družina koristila za krstarenje po dalmatinskim otocima. Kćerka Sistin sa svojim je fanovima na Instagramu podijelila fotografiju s broda čiji je najam 260.000 KM sedmično. Osim što su njihovi pratitelji oduševljeni kako izgleda hrvatska obala iz njihovog objektiva, pohvalili su i izgled plavokosih ljepotica. 

- Sretan rođendan mojoj Americi! Žao mi je što nisam s tobom sada, ali obećavam da ću nadoknaditi propušteno kad se vratim - napisala je Skarlet Stalone.

- Divne ste. Svaki put kad objavite novu fotografiju, ne mogu je baš dugo gledati jer bih oslijepila od tolike ljepote. Vidi se da uživate - bio je jedan od komentara.

Jahta koju unajmljuju ima saunu, džakuzi i kino. 

Nakon cjelodnevnog kupanja na jednoj od najljepših plaža Jadrana Zlatnom ratu, porodica je popodnevne sate provela na Hvaru te večerala u poznatom restoranu "Garifulu", gdje cijene jela mogu iznositi i do 500 KM, a sigurno nisu jeli buraniju, otkriva 24sata.hr.

Porodica Stalone je do sada posjetila Split, otok Drvenik Veli, Šoltu, a trenutno su usidreni na Hvaru. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.