JET SET Vlasnik televizije "Pink"

Željko Mitrović uručio statuu pobjednici Luni Đogani, pa progovorio o "Zadruzi 3"

Oborili smo sve rekorde, 4.200.000 gledalaca je bilo uz nas, poručio je

Avaz.ba
09.07.2019 08:04

Luna Đogani i Željko Mitrović

Foto: Nikola Tomić

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink", prekinuo je nastup pjevačice Maje Berović na zabavi, kako bi uručio statuu Luni Đogani, koja je pobijedila u "Zadruzi 2". Mitrović je u svom izlaganju pomenuo i planove za treći serijal rijalitija, prenosi Telegraf.

- Pripala mi je čast da titulu pobjednika ''Zadruge 2'' predam ja. I pored toga što ja nisam "veliki šef", ja sam samo dio tima. Rekao bih da je moja supruga veći dio. Mnogo sam sretan jer smo sa ''Zadrugom 2'' oborili sve rekorde, 4.200.000 gledalaca je bilo uz nas. ''Zadruga 3'' će imati više lijepog vremena i zbog toga ćemo je prebaciti iznad i ispod vode. Pored ove divne zgrade koja je dobila naziv po imenu moje majke Milenije, otvorit ćemo dva velika studija, jedno će biti Šeksiporovo pozorište, a drugo sportska hala u kojoj će se zadrugari takmičiti. U svakom slučaju, želim da se lijepo provedete večeras i da ostanemo što duže - rekao je Željko Mitrović i dodao:

- A sad Luna! Luna, čestitam ti prije svega pobjedu. Želim da ti od srca predam ovu titulu i neka ti je sa srećom - rekao je vlasnik televizije "Pink".

Komentari

NA VRH