JET SET

Slavni voditelj poručio Megan Markl: Ako želiš zadržati privatnost, vrati se u Ameriku

Pirs Morgan u emisiji "Good Morning, Britain" nije štedio na teškim riječima

Megan Markl na Vimbldonu zahtijevala privatnost. Instagram

Avaz.ba

10.7.2019

Britanski voditelj Pirs Morgan (Piers) u emisiji "Good Morning, Britain" je komentirao zahtjev vojvotkinje Megan Markl (Meghan Markle) da se na Vimbldonu ne fotografira kako bi "zadržala privatnost". Voditelj nije štedio na teškim riječima. 

Time je nastavio višemjesečne prozivke na račun supruge princa Harija (Harry) koja je, po njemu, ovog puta otišla predaleko.

- Ta opsesija koju ona i Hari imaju o privatnosti je smiješna. Prvo, to je gnjusno licemjerno, drugo, oni nisu ''privatne'' osobe. Oni su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, zato im plaćamo dvorac. Kraljevska loža na Vimbldonu s kamerama koje im sjaje iznad glava. Ako želite privatnost, ne idite u kraljevsku ložu na Vimbldonu. To je potpuna sprdnja. Morate se odlučiti šta želite biti, privatni ili javni, jer ovo je šala. Išli ste na Vimbldon sa svojim besplatnim ulaznicama, imate najbolja mjesta na stadionu i vaše prijateljice imaju najbolja, i to besplatna mjesta. Vi ste javne osobe. Svi vi. U tom trenutku, vi ste javne osobe. Prestani plakati zbog privatnosti, to ne želimo čuti. Ako želiš zadržati privatnost, vrati se u Ameriku - poručio je voditelj, inače poznat po oštrim stavovima u TV istupima i kolumnama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.