STARLETE

Nakon poigravanja grudima, Hana uradila još jednu operaciju

U cijenu je bio uključen i smještaj, a nakon što je vidjela da njen hirurg ima više od 30 hiljada pratilaca, Hana je odlučila da mu se preda u ruke

A. Ču. / Avaz.ba

12.7.2019

Hana Rodić - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Hrvatska starleta i bivša kandidatkinja šoua ''Gospodin savršeni'' Hana Rodić (21), nakon što je priznala da je uradila estetsku korekciju povećanja grudi, na svom YouTube kanalu objavila je video pod nazivom ''Moja plastična operacija'', u kojem je odgovarala na pitanja svojih pratilaca.  

- Operaciju sam radila u Istanbulu, a razlog odlaska u drugu državu nije cijena, već iskustvo doktora. Niko nije znao, ali to je bio moj prvi let avionom. Užasno se bojim i zbog toga uvijek idem u druge gradove automobilom - ispričala je Hana.


Ovako izgleda nakon zahvata. YouTube, Printscreen

U cijenu je bio uključen i smještaj, a nakon što je vidjela da njen hirurg ima više od 30 hiljada pratilaca, Hana je odlučila da mu se preda u ruke.

- Kada sam došla, prvo sam išla na konsultacije. U jednu dojku sam stavila 400 ml, a u drugu 360 ml. Nisam htjela pretjerati s veličinom iako neki kažu da sam trebala veće, a neki manje silikone. Ipak, najbitnije je da sam zadovoljna. Stavila sam okrugle iako izgledaju manje prirodne, ali da nisam htjela plastični izgled ne bih niti otišla na operaciju.

Momak je oduševljen novim grudima. Koji muškarac ne bi bio sretan kada bi mu djevojka rekla da ide stavljati silikone? Malo sam i "popravila" i usne. Neki su skužili, neki ne. Jedna usnica mi je bila malo veća, pa sam išla na popravak - otkrila je Hana.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.