DRUŠTVENE MREŽE

Fanovi ljuti na Celzijus: Cijela armija napaljenih momaka. Gospođo, imate li vi neki magnet u sebi ili?

Da bi izgledala što bolje u novom spotu, ali i zbog zdravlja, Nives često vježba

Avaz.ba

14.7.2019

Nives Celzijus - Avaz
Nives Celzijus - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+7

Hrvatska pjevačica Nives Celzijus (37), koju su fanovi na društvenim mrežama prozvali kraljicom privlačenja pažnje, ovog je puta pratioce "počastila" fotografijom u uskom kombinezonu bež boje, u kojem je u prvi plan istakla bujne grudi.

Za tebe sam ja kalašnjikov - napisala je Nives uz opis fotografije i zaintrigirala obožavaoce, koji su je častili komplimentima.

- Mogu li da opalim taj kalašnjikov - pitao ju je jedan pratilac, dok joj je drugi prigovorio da je škrta jer ovog puta nije pokazala više gole kože.

View this post on Instagram

Malo o mojoj novoj pjesmi 🎤 #uskoro #newsong

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

- Cijela armija napaljenih momaka. Gospođo, imate li vi neki magnet u sebi ili? - nizala su se pitanja, koja je Nives ignorirala. Navodno nema previše vremena za obožavaoce, jer priprema koreografiju za spot nove pjesme.

Da bi izgledala što bolje u novom spotu, ali i zbog zdravlja, Nives često vježba. Nedavno je prije odlaska na spavanje na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je u prvi plan istakla svoju pozadinu.

- Postat ću Hercules - poručila je Celzijus svojim pratiocima uz haštegove samo jako i samo prirodno, a fotografija je u manje od sat vremena skupila više od deset hiljada lajkova. Pjevačica je pozirala u crnim gaćicama i crnom topu dok je u rukama držala uteg od nekoliko kilograma. Osim lajkova, Nives je zaradila i brojne komplimente.

View this post on Instagram

Za tebe ja sam kalašnjikov!

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.