AFERE

Igor Kojić šokirao priznanjem da je ostavio paket ispred kuće Milana Popovića

Krajem maja u automobilu marke Audi, koji je u Severininom vlasništvu, dovezao se ispred Popovićeve kuće

Piše: N. Aj./Avaz.ba

15.7.2019

Severina i Igor - Avaz
Severina - Avaz
Severina - Avaz
Severina - Avaz
Severina - Avaz
+8

Igor Kojić, suprug popularne pjevačice Severine, saslušan je u policiji zbog nedavnog incidenta kada je ispred kuće Milana Popovića, Severininog bivšeg partnera, ostavio tajanstveni paket.

Kojić je šokirao javnost priznanjem šta je bilo u paketu - crna svijeća.

On se krajem maja u automobilu marke Audi, koji je u Severininom vlasništvu, dovezao ispred Popovićeve kuće i to je snimljeno na nadzornim kamerama. Međutim, još nije ustanovljeno ko je upravljao automobilom - Severina ili neko drugi.

Nije samo Popović dobio crnu svijeću već i nekadašnji bliski saradnik Severine Edvin Softić. A nagađa se da postoji i treća svijeća, ali još nije poznato gdje je završila.

- Taj misteriozni objekt je nalik na svijeću, ali nije samo svijeća, jer se vidi da je na tome rađeno. Taj objekt ima okvir od svijeće i unutra je napunjen katranom. Taj okvir je razrezan kako bi taj katran curio. Na tome je neko radio s nekom namjerom, da li da se zastrašim, odem iz Hrvatske ili da me unište materijalno. Neka prijetnja jeste i neko zastrašivanje - ispričao je Milan Popović za srbijanske medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.