ŠOU REALNOSTI

Milojko Božić: Opet idem u rijaliti, ali bez Milijane

Htio sam da mnogo više pokažem gledaocima, ali nisam mogao od Milijane i Požgaja

Miljenko i Milijana: Ipak vjenčanje. Facebook

Avaz.ba

18.7.2019

Milojko Božić (74) spreman je opet ući u rijaliti, ali bez svoje vjerenice Milijane Bogdanović (21), jer je, kako kaže, zbog nje završio na posljednjem mjestu u "Parovima'' 7, piše "Informer". 

Djed je ogorčen na ljepoticu iz Pilatovića jer ga je pred kamerama prevarila s bivšim političarom Aleksandrom Požgajem.

- Hoću opet u rijaliti, iako prije ulaska u "Parove" nisam bio za to. Međutim, sad želim ponovo pred kamere da bi me narod bolje upoznao. Htio sam da mnogo više pokažem gledaocima, ali nisam mogao od Milijane i Požgaja. Oni su me upropastili! Ja sam njoj lijepo rekao da on hoće samo da nas iskoristi i to se i desilo. Ona se zalijepila za njega, ali brzo je shvatila da nije tako dobar kao što je zamislila i da se prešla. Htio sam da budem pravi rijaliti igrač, ali mi ona nije dala - priča razočarano Milojko.

Dodaje da je njegova vjerenica kriva za to što je on u finalu, koje je održano proteklog vikenda, prvi izbačen iz luksuzne vile u Zemunu.

- Da smo se nas dvoje držali zajedno i predstavljali samo našu ljubav, ona bi bila kraljica u narodu i završili bismo sigurno barem na trećem mjestu. Ovako je obrukala i sebe i mene, ma veliku mrlju je napravila. Pa bili smo najpopularniji učesnici, cijela Srbija je samo o nama pričala! Ona je trebalo da ispadne prije mene! 

Iako je razočaran u nju, Milojko će se oženiti ljepoticom iz Pilatovića.

Milojko ima dva stana u Beogradu i imanje u Pilatovićima, a Milijana nije sigurna da će ona ikad postati vlasnica tih nekretnina:

- On samo meni obećava te stanove, a ništa da uradi po tom pitanju. Meni nisu potrebne njegove nekretnine, ja ću sebi sve sama osigurati, a na njemu je da li će nešto da mi prepiše.

- Da vam kažem još nešto, ja ne vjerujem da je moja Milijana imala seks s Požgajem!

Milijana, s druge strane, ne krije da je bila nevjerna.

- Spavala sam s Požgajem i nije loš u krevetu. Ali on je za mene završena priča, rijaliti je gotov i neću o Požgaju da pričam. Jeste on lijep i zgodan muškarac koji bi se svidio svakoj drugoj djevojci na ulici, ali nije moj tip. Kajem se što sam bila s njim. Bila sam u zatvorenom prostoru i to je dosta utjecalo na moje emocije - tvrdi Bogdanović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.