MALA PLAVA

Nataša Bekvalac rođena spremna: Više volim seks od knjige

Vjerujte mi, kad neko kaže udaja, okrenem se da vidim ko me zove

Piše: N. Aj.

18.7.2019

Bekvalac: Na crnogorskoj obali - Avaz
Bekvalac: Na crnogorskoj obali - Avaz
Dnevni avaz
Bekvalac: Na crnogorskoj obali - Avaz
Bekvalac: Život mi je prepun grešaka - Avaz
+7

Za Natašu Bekvalac ovo ljeto je itekako radno. Ovih dana nastupa na crnogorskoj obali, a mediji su je ulovili u kadar u Rafailovićima, i to kako pravo selfije na terasi s prijateljicom.

Ekipi ''Informera'' mala plava je priznala da joj nedostaje vođenje ljubavi.

- Kad bi mi neko ponudio da biram da li bih na moru imala seks ili čitala knjigu, izabrala bih ovo prvo. Seks je efektniji, kraće traje i ne zamara mozak - rekla je seksepilna Nataša.

Tvrdi da nije bila ni s kim od razlaza s Lukom Lazukićem.

- Već godinu sam sama. Niko mi nije prišao niti me zaprosio. Zaboravih da nisam papirološki razvedena, pa kako i da me zaprosi! Da pojasnim - otkad ne živim s posljednjim mužem, niko mi nije privukao pažnju. A nije da nisam spremna za muško društvo. Rođena sam spremna - iskrena je bila Bekvalac.

Novosadska ljepotica naglašava potencijalnim udvaračima da je trenutno ne zanimaju ozbiljne veze. 

- Imam bebu i kćerku u pubertetu, pa bi se muškarcu koji bi bio sa mnom zakomplicirao život. Ako mi se desi nešto neozbiljno, što da ne - sasvim otvoreno kaže Bekvalac.

Muzička zvijezda je dodala da je zbog pritiska društva tri puta stala na ludi kamen - sa Danilom Ikodinovićem, Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem.

- Život mi je prepun grešaka. Udavala sam se da bih bila po mjeri društva. Vjerujte mi, kad neko kaže udaja, okrenem se da vidim ko me zove! Ma lako je ženama da budu poštene kad ih niko neće! I dalje važi ona moja čuvena rečenica: "Koliko su me puta prosili, malo sam se udavala" - rekla je Nataša.

Tvrdi da će zauvijek ostati plavuša. 

- Imam plavu kosu jer volim kad me ljudi potcjenjuju. Ma plavušama je lakše u životu, a ja uvijek biram lakši put - kaže Bekvalac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.