PANIKA NA ESTRADI Šokirana napadom

Goga Sekulić otkrila kojoj bh. pjevačici je namijenjena bomba bačena u kraju gdje živi Jelena Karleuša

Najvažnije je da niko nije povrijeđen, kazala je Goga

N. Aj.
18.07.2019 13:12

Vijest da je nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu u dvorište vila u kojima, između ostalih, žive Maya Berović i Jelena Karleuša odjeknula je regionom.

Goga Sekulić samo je jedna od javnih ličnosti koje je ovaj stravičan napad šokirao, prenosi ''Srpski telegraf''. 

- Cijela estrada priča da je bačena bomba na kuću Maye Berović. Sad svi pričaju svoju verziju priče ko je to i zašto mogao uraditi, ali činjenica je da su svi ostali šokirani i da je nastala panika među kolegama zbog toga - otkriva Sekulić za srbijanske medije i dodaje da je najvažnije da je sve prošlo samo na materijalnoj šteti.

Istakla je da je čula da je Maya dobro te da je to najvažnije.

Sve drugo se da popraviti, najvažnije je da niko nije povrijeđen. Strašno je šta se dešava na estradi i kako pjevači u današnje vrijeme nisu zaštićeni - kazala je Goga.

Policija je na lice mjesta izašla na poziv građana nakon prijave da je u dvorište bačena eksplozivna naprava koja je oštetila fasadu i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera kako bi došla do napadača za koga se sumnja da je došao motociklom, a cijeli izvještaj policija je proslijedila tužilaštvu. Uzeti su otisci, kao i tragovi eksplozivne naprave, a saslušani su i svjedoci kako bi se ovaj napad rasvijetlio.

Jelena Karleuša se jučer oglasila i rekla da na njenu kuću nije bačena bomba, ali Maya se i dalje nije oglašavala.

Komentari

NA VRH