ŠOKANTNO

Zadrugarke se ne kupaju, haljine ne peru, šminku skidaju samo vlažnim maramicama...

Tri kante balege sam nakupila i svih ostalih čuda i lijepo sam prosula po cijelom kupatilu

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

18.7.2019

Sanja Stanković: Učesnica "Zadruge 2" - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+29

Iza Zorice Marković je još jedno učešće rijaliti emisiji. Ovog puta odlučila je progovoriti i o nehigijenskim navikama učesnica "Zadruge 2" i tako šokirala gledaoce.

- Jedno jutro sam pukla, jer sam našla nešto što nikad nigdje nisam vidjela. Ja psujem OK, ali ovo je toliko gadno da ne mogu ponoviti šta sam našla tu. Lijepo sam otišla u štalu, tri kante balege sam nakupila i svih ostalih čuda i lijepo sam prosula po cijelom kupatilu, po svemu onome što sam našla. Prvo sam riskirala da me kazne, drugo, ipak zaprljaš prostor koji nije tvoj. Tu smo gdje jesmo, ali sam ja riskirala. Naravno da su bili u šoku, stiglo je pismo, pitali su znamo li ko je, u pismu je pisalo da je to strašno sramota, što i jeste, ali meni je pukao film. E, kad su svi izgovorili u koga sumnjaju, nekoliko njih je bilo u fazonu: "To je Zorica", jer je to bilo u šest ujutru dok su svi spavali, ja sam onda ustala i rekla: "Gospodo, ono što sam ja našla, i nabrojim šta sam našla, mnogo je gore nego ova balega od krave koju smo imali tamo i manje smrdi!" E, onda je stiglo pismo od Velikog šefa i nagradio me za to - iskreno je ispričala Zorica i nastavila o tome kako se zadrugarke čak i ne kupaju, šminku skidaju samo vlažnim maramicama, a garderobu od sintetike koju razmjenjuju uopće ne peru.

A da stvar bude gora, istu tu garderobu nosi više njih.

 - Deset njih se mijenjaju i deset njih obuče istu haljinu, a one nijednu tu haljinu, a oko stotinak tih haljina je bilo u opticaju, nisu nijednom oprale. Ljudi moji, i onda Zorica Marković najgora. Ja kad sam čistila kupatilo nalazila sam po desetak-dvanaest gaća na radijatoru stalno. To kad se istuširaju valjda usput operu, ali zato uloške i ona ostala čuda svuda ostavljaju, na lavabou, na lavabou, na šolji, oko šolje, kod kade. A pazi, gle čuda, na metar i na pola metra je korpa za smeće i kesa. Vrlo zanimljivo - osula je Zorica po djevojkama iz "Zadruge 2".

Za muškarce u rijalitiju što se higijene tiče, ima samo riječi hvale, mada to pripisuje njihovom seksualnom opredijeljenju.

 Dodala je da se muškarcima gadilo ući u kupatilo. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.