SRCEPARAJUĆE Objavio emotivan video koji će vas rasplakati

Bivši dečko Dijane Milojković: Vidimo se u nekom drugom životu, u to sam siguran

Pjevao joj je pjesmu legendarnog Sinana Sakića "Da se opet rodim"

Piše: N. Aj.

Vijest da je srbijanska misica i "Miss Europe World" za 2014. Dijana Milojković umrla jučer u 33. godini rastužila je region. 

Ova ljepotica dugo se borila s opakom bolešću - karcinomom maternice i, nažalost, tu bitku izgubila. Iako skoro četiri godine, koliko se pokušavala izliječiti, nije gubila nadu. Naprotiv, postala je velika podrška onima koji su se borili s istom ili sličnom bolešću.

Imala je Dijana i veliku ljubav Stefana Karića, s kojima je bila dugo u vezi. Iako su stavili tačku na svoju vezu, javnosti nikada nisu otkrili šta je razlog tome.

Međutim, kako kažu, velika ljubav zaborava nema. Karića je Dijanina smrt pogodila te je na Instagramu objavio emotivni video koji je nastao dok su još bili u sretnoj vezi. Pjevao joj je pjesmu legendarnog Sinana Sakića "Da se opet rodim". Ni ne čudi jer refren pjesme glasi: "Prvi korak svoj poklonio bih tebi, da te nema, svijeta ugledao ne bih...".

Mnogi koji su pogledali video, suze nisu mogli suzdržati.

- Imala je ona i previše problema. Samo, eto, nekim čudom ih je kontrolirala i zadržavala u sebi. Ponekad se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, rijetko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Uvjerena da kad-tad mora doći bolje vrijeme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim s tobom, hvala ti za svaki osmijeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voljeti, vidimo se u nekom drugom životu, u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobjednik ove borbe! Počivaj u miru, Dijana moja. Zauvijek tvoj Stefan - napisao je Karić.

NA VRH

Komentari